Ο Andrew Lincoln ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την σειρά
Η αποχώρηση του Andrew Lincoln από τη σειρά The Walking Dead είναι γεγονός αφού το επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του,  βέβαια είχε ανακοινωθεί σε πάρα πολλές ιστοσελίδες σαν spoiler.

Κουρεμένος και ξυρισμένος εμφανίστηκε ο ηθοποιός ο οποίος δήλωσε πόσο πολύ του άρεσε η συγκεκριμένη δουλειά λόγω των ανθρώπων της σειράς αλλά και των θεατών που την αγάπησαν και ότι ο Rick Grimes θα αποτελεί πάντα ένα κομμάτι του εαυτού του.


Σίγουρα από την δήλωση της αποχώρησης του υπήρξαν άτομα που δυσαρεστήθηκαν ιδιαίτερα, αλλά και άτομα που πιστεύουν ότι η σειρά δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ή κενό. Το ίδιο υποστήριξε και ο Lincoln λέγοντας ότι η σειρά θα είναι ολοκληρωμένη και χωρίς αυτόν. 


Τα επακριβή λόγια της συνέντευξης του ήταν τα εξής: 
"Αφού έχει γίνει κρατικό μυστικό για το αν αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά ή όχι, ναι αυτή είναι η τελευταία σεζόν που υποδύομαι  τον Rick Grimes. Αγαπάω αυτή τη σειρά και σημαίνει τα πάντα για μένα. Αγαπάω τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη σειρά και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων απέναντι στους ανθρώπους που βλέπουν τη σειρά. Αυτή ήταν η πιο ασυνήθιστη, υπέροχη και όμορφη εμπειρία της καριέρας μου, για την οποία πιθανόν περισσότερο να ευθύνεστε εσείς, σε αυτό το δωμάτιο αλλά και σε κάθε δωμάτιο σε όλο τον κόσμο και απλά θέλω να σας ευχαριστήσω. Είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη δουλεία που κάναμε σε αυτή τη σεζόν. Πιστεύω ότι η Angela (Kang) είναι καταπληκτική, όντας ηγέτης μίας τέτοιας ομάδας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η σχέση μου με τον κύριο Grimes έχει  τελειώσει για τα καλά, αλλά ο βοηθός σερίφη από το Λονδίνο της Αγγλίας θα υπάρχει πάντα μέσα μου. Αυτή θα συνεχίσει να είναι μία ολοκληρωμένη σειρά."


Παρακάτω βρίσκεται το βίντεο της εν λόγω συνέντευξης:
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.