Η φιλία των Daryl-Rick θα περάσει κρίση στην 9η Season !
Η αδελφική αγάπη που έχουν μεταξύ τους ο Rick Grimes ( Andrew lincoln) και o Daryl Dixon (Norman Reedus) θα περάσει απο μαύρα σύνεφα. Στην 9 σεαζον θα δοκιμάστουν γενικά οι σχέσεις των χαρακτήρών της σειράς και κυρίως αυτων των δύο.

Στην 9 σεαζον βλέπουμε πως ο Rick κραταέι την επιθυμία του Carl για ένα πιο όμορφο κόσμο και έτσι αποφασίζει να μην σκοτώσει τον Negan και να τον φυλακίσει, όμως με αυτό δεν συμφωνούν όλοι όπως και ο Daryl.

Η Angela Kang δηλώνει πως στην 9 σεαζον θα δουμε  μεγάλη ένταση αναμέσα σε αυτους τους 3 χαρακτήρες Daryl, Rick και Maggie.


Στο τέλος της 8 σεαζον βλέπουμε τους Daryl, Maggie και Jesus  να γίνονται ενα τρίο ενάντια στον Negan και τα λόγια του Rick, πιστεύουν πως ο πρώτος πρέπει να πληρώσει για τα εγκλήματα του. Ετσι θα δουμε 2 διαφορετικά στρατόπεδα μεταξύ της οικογένειας του walking dead.

Με αυτό το τρόπο θα δούμε τη φιλοσοφία του κόσμου αναλόγα με τα μεγάλα προβλήματα και τι πιστευουν γενικα για την κοινωνία το τι ειναί σωστό και το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται. Θα δούμε διαφορες ενδιαφερον ιστορίες μεταξύ των χαρακτηρων και διάφορες διαφωνίες, όμως να μην ξεχνάμε πως υπάρχει αγάπη και σεβασμός ανάμεσα τους αλλα θα υπαρξει πλεον
διαφορετικη αντιμετώπιση μεταξύ τους.

Αρχικά η 9 season ξεκινάει με ένα ειρινικό κλίμα όμως τα φαινόμενα απατούν.Ακομα και για την Maggie θα δούμε πως αρχίζει και αλλάζει και η ζωή της γίνεται πίο καλή όμως στο πίσω μέρος του μυαλού της υπάρχει ο Negan ως ο δολοφόνος του Γκλεν.


H 9 season θα είναι μια απο τις πιο σημαντικές season της σειράς. Η καλή σχέση Rick και Daryl θα πέσει αρκέτα χαμηλά και ο Daryl θα προσπαθέι να βρει την θέση του στην καινούργια Αλεξάνδρια που έχει δημιουργήσει ο Rick.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.