Η Lauren Cohan μιλάει για το μέλλον της Maggie στη σειρά

 


Η Lauren Cohan μιλάει για το μέλλον της Maggie στη σειρά


Μετά τον θάνατο του Carl και την επικείμενη έξοδο του Rick από τη σειρά, οι φανς του The Walking Dead αναρωτιούνται τι θα γίνει με το μέλλον της Maggie.

Η ηθοποιός Lauren Cohan, που υποδύεται την Maggie από την 2η σεζόν της σειράς και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στο franchise μίλησε για τα θέματα της επαναδιαπραγμάτευσης της νέας σύμβασης της. Είχε ακουστεί πως η ίδια ζητούσε αύξηση αμοιβών, και απάντησε: "Δεν ήταν πραγματικά ότι το ζητούσα, ήταν ότι το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει. Γι 'αυτό είναι αρκετά τυποποιημένη επαναδιαπραγμάτευση."

Επίσης, απάντησε στο γιατί επέλεξε να υπογράψει στη νέα σειρά της ABC, Whiskey Cavalier. Είπε πως μετά την πολυετή της καριέρα στη σειρά The Walking Dead αναζητούσε κάτι πιο ευχάριστο και κωμικό, αλλά τόνισε ότι η ιστορία της Maggie για το The Walking Dead δεν έχει τελειώσει και αφήνει την πόρτα ανοικτή για μια μελλοντική επιστροφή.

"Είμαι στα πρώτα έξι επεισόδια, αλλά συμβαίνουν πολλά στο έκτο επεισόδιο της σειράς", ανέφερε η Cohan. "Όμως, οι δυνατότητες για το πώς παραμένει η Maggie στην ιστορία και ξαναγυρνά παραμένουν ζωντανές - όχι σωματικά ζωντανές - αλλά ξέρετε τι λέω, είναι πολύπλευρο, η ιστορία της Maggie είναι ανοιχτή."

Τέλος, μίλησε για τον επί χρόνια συνάδελφό της, Andrew Lincoln και την απόφασή του η 9η σεζόν του The Walking Dead να είναι η τελευταία για τον χαρακτήρα του Rick.

"Ο Andy αφοσίωσε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή του στη σειρά. Μπορείτε λοιπόν να καταλάβετε ότι δεν είναι εύκολο να τείνει την προσωπική του ζωή για να δεί τα παιδιά του", δήλωσε η Cohan. "Είναι μικρά και δεν μπορεί να ξοδέψει τόσο χρόνο όσο θα ήθελε, οπότε κανείς δεν είχε πραγματικά δισταγμούς για την απόφασή του. Νομίζω ότι σε αυτή τη σειρά, θέλουμε πραγματικά ο ένας για τον άλλον να είναι ευτυχισμένος."

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.