Η αλλαγή στον χαρακτήρα της MichonneΑν υπάρχει ένας από τους χαρακτήρες που είχε την μεγαλύτερη πτώση και την μικρότερη συνεισφορά στην ομάδα καθ'όλη την διάρκεια του 8ου κύκλου αυτός ήταν σίγουρα η Μichonne,πώς κατάφερε από μία δυνατή μαχήτρια και έγινε μία άβουλη και φοβισμένη γυναίκα ??

Από τις πρώτες της εμφανίσεις έδειξε πόσο δυνατή ήταν και ατρόμητη,κυκλοφορούσε με δύο ζόμπι για παρέα και δεν φοβόταν να μπλέξει σε μάχες.Στην διάρκεια του 8ου κύκλου είδαμε όμως κάτι διαφορετικό, ο χρόνος της περιορίστηκε (είχε και τις ταινίες των Εκδικητών) αλλά και όταν ήταν σε πρώτο πλάνο περνούσε απαρατήρητη..

Αν θυμόσαστε καλά στο φινάλε του 7ου κύκλου έφαγε ένα τρελό ξύλο όπου την άφησε με μεγάλες πληγές καθηλωμένη στο κρεβάτι αυτός μπορεί να είναι ο ένας λόγος..


Ο βασικός λόγος ήταν η απόλυτη υπακοή στον σύντροφο της και αρχηγό Rick, από την στιγμή που της ζήτησε να παραδώσει το όπλο της στα μέσα της 7ης σεζόν και συγκεκριμένα στο 4ο επεισόδιο "Service" στον Negan εκείνη την στιγμή ήταν σαν να παρέδωσε και το πνεύμα του νικητή που είχε..Εκείνη την στιγμή πέταξε από πάνω της την μαχητικότητα και φόρεσε τον μανδύα της γυναίκα του αρχηγού,κρύφτηκε πίσω από τις αποφάσεις του Rick και όταν ο Daryl της ζήτησε την βοήθεια της αυτή δεν ήταν εκεί..


Ένας ακόμα λόγος θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν και ο θάνατος του Carl,αφού είχαμε δει σε κάποιο flasback ότι είχε και η ίδια ένα μικρό αγοράκι,οπότε ο θάνατος του γιου που από του πουθενά βρέθηκε να έχει την έριξε ακόμα πιο πολύ αφού απέτυχε σαν μάνα στην προστασία του παιδιού της για δεύτερη φορά..


Τέλος θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο χαρακτήρας της Michonne χάθηκε μέσα στην μετριότητα των γυναικείων χαρακτήρων,αν εξαιρέσουμε την Maggie και την Carol (όποτε αποφασίζει να είναι ενεργό μέλος) δεν υπάρχει γυναικείος χαρακτήρας που να μπορεί να σταθεί απέναντι σε έναν εχθρό τύπου Negan ή κυβερνήτη..

Εσείς ποίοι λέτε να είναι οι λόγοι της μεταμόρφωσης της Michonne..???

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.