Η 9η Season μπορεί να φέρει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Daryl !
Η Angela  Kang νεα Showrunner της σειράς μας, μας δηλώνει πως αυτή τη χρονία υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Daryl Dixon σε μια διαφορετική εκδοχή του ευατού του.

Την είχαν καλέσει στο TV line για μία συνέντευξη και την είχαν ρωτήσει εαν οι φανς του Νταρυλ θα τον δουν λιγο διαφορετικά για παράδειγμα να του δημιουργήσουν μια ρομαντική ιστορία. Εκεινη τη στιγμή γέλασε και άφησε πολλα υπονοούμενα "" Δεν ξέρω αν θα είναι αγάπη αυτό που θα δούμε για τον Νταρυλ αλλα σίγουρα έχει μεγάλη ιστόρια σε αυτη τη season και οι φανς θα μείνουν αρκετά ικανοποιημένοι''

Η απάντηση της δεν είναι σαφές οτι μπορεί να υπάρξει ρομαντζο για τον Daryl Dixon ωστόσο κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ πιθανό με τόσους νέους χαρακτήρες να έρχονται στην σειρά η Kang ομως δεν θα έδεινε ποτέ μια σαφής απάντηση.

Ωστόσο ο Daryl δεν θα είναι ο μόνος χαρακτήρας που θα έχει ερωτικο ενδιαφέρον στη 9 σεζον.


 Στην 9 σεαζον θα επικεντροθούμε στις σχέσεις μεταξύ των βασικών χαρακτήρων όπως έχουν διαμορφωθεί θα υπάρξουν διάφορες διαφωνίες και περίπλοκες καταστάσεις μεταξύ τους αλλα να μην ξεχνάμε πως είναι μια οικογένεια και υπάρχει αγάπη και σεβασμός ανάμεσα τους!

Επίσης θα είναι αρκετά ενδιαφέρον η αλλαγή στην  σχέση μεταξύ Daryl και Rick που όπως βλέπουμε στο τέλος της 8 σεζον η σχέση τους  περνάει απο μαύρα σύννεφα όπου θα αλλάξει και τα δεδομένα της σειράς.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.