Ακόμη τρείς θάνατοι στην 9η Season (SPOILER)


Η 9η Season θα είναι σίγουρα μια season που θα φέρει τεράστιες αλλαγές στην σειρά μας . Η μεγάλη αποχώρηση του Andrew Lincoln και το "ανοιχτό τέλος" της Lauren Cohan θα είναι γεγονότα που θα σημαδέψουν την σειρά . Πρόσφατα σας είχαμε αναφέρει τον θάνατο ενός χαρακτήρα στην πρεμιέρα της season (για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ ) τώρα έχουμε πληροφορίες για ακόμα τρεις θανάτους από τους οποίους ο ένας σίγουρα θα μας σοκάρει. Παρακάτω ακολουθούν Spoilers .
Η ομάδα των Saviors θα δεχτεί ένα πλήγμα καθώς μέσα στο πρώτο μισό της σειράς θα χαθεί η Arat  και η Regina .
Πληροφορίες για τον θάνατο τους δεν εχουμε αλλά αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα πορεία τους στην σειρά ίσως είναι από τους Saviors που ακόμα πιστεύουν στον Negan .


Και τώρα πάμε στον πικρότερο θάνατο για τον οποίο ενημερωθήκαμε . Ο λόγος για τον Jesus . Δυστυχώς ο χαρακτήρας που ένωσε σχεδόν όλες τις κοινότητες θα πεθάνει προσθέτοντας ακόμα μια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε σειρά και Comic . Πληροφορίες για τον θάνατο του δεν έχουμε πέρα από το ότι θα γίνει στο 8ο ή το 9ο επεισόδιο και υπεύθυνοι θα είναι οι Whisperers ! Όταν έχουμε νεότερα θα ακολουθήσει ενημέρωση.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Καλά το πάνε!!! Μάλλον θα δω όλες τις season ΚΙΤΤ και ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ.. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ WALKING DEAD !! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΆΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΝΎΦΗ ΤΗΝ ΚΆΡΟΛ.. ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΡΟΜΑΝΤΣΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΉ ΑΓΩΝΊΑ.. ΚΛΑΊΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.