Ο Andrew Lincoln αποκαλύπτει γιατί εγκαταλείπει το The Walking Dead

Ο πρωταγωνιστής του The Walking Dead Andrew Lincoln σκέφτηκε σκληρά πριν αποφασίσει να αποχωρήσει από τον ρόλο του ως Rick Grimes στην σειρά της AMC αλλά η οικογένεια του έγινε η προτεραιότητα μετά από τόσα χρόνια που ήταν μακριά της. Σε συνέντευξη του στο Comic Con του San Diego ανέφερε τα εξής;

Λοιπόν, για 9 χρόνια σκεφτόμουν σχετικά με αυτό επειδή έτσι ζούμε. Είχα μια συζήτηση με τον Scott Gimple μερικά χρόνια πριν, ίσως στην 4η σεζόν για να βρούμε ένα τρόπο να ολοκληρώσουμε κάτι που ποτέ δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για andrew lincoln comic con 2018
Ο Lincoln προηγουμένως είχε εκφράσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης όταν περιέγραφε το finale της 8ης σεζόν, όπου και ο χαρακτήρας του έκλεισε τους περισσότερους ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον θάνατο του Carl. Παρόλ'αυτά, ήξερε πως η σειρά έπρεπε να συνεχιστεί.

Υπήρχε μια αίσθηση πως η ιστορία ήταν μέσα από τα μάτια ενός άντρα που ξυπνούσε και τώρα όλο αυτό εξελίχθηκε σε μια μεγάλη οικογένεια. Τώρα, αυτό που είναι όμορφο, για μένα, είναι πως η διήγηση απευλευθερώθηκε. Και αυτό έχει γίνει ήδη από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Βλέποντας το trailer θα το διαπιστώσετε. Έχει διαφορετικό τόνο. Φαίνεται πως είναι η σειρά που προοριζόταν να γίνει από τον πιλότο της. Αυτό ήταν κάτι που άρχισα να το σκέφτομαι ενώ τα παιδιά μου μεγάλωναν και γίνονταν λιγότερο ευέλικτα.

Στην διάρκεια του Comic Con του San Diego, ο Lincoln έκανε την αποχώρηση του και επίσημη.
Φαίνεται πως υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο, όσον αφορά το αν είναι αυτή η τελευταία μου χρονιά...Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που υποδύομαι τον Rick Grimes. Λατρεύω την σειρά, σημαίνει τα πάντα για μένα. Αγαπάω τους ανθρώπους που φτιάχνουν την σειρά. Στηρίζω τον κόσμο που παρακολουθεί την σειρά. Ήταν η πιο αναπάντεχη, υπέροχη και όμορφη εμπειρία στην καριέρα μου, και αυτό συνέβη χάρι σε σας παιδιά. Σε αυτή την αίθουσα και σε άλλες σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω πως η νέα παραγωγός, Angela Kang, είναι εκπληκτική και ηγείται με πολύ κλάση. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως η σχέση μου με τον Κύριο Grimes απέχει πολύ από το να τελειώσει, και ένα μέρος του εαυτού μου πάντα θα είναι ο Σερίφης από την Αγγλία με την μασέτα. Η σειρά θα συνεχίσει να είναι μια σειρά συνόλου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.