Πόσο μεγάλο θα είναι το χρονικό άλμα ;


Η Season 9 θα μας βάλει σε ένα κλίμα ανάπτυξης και δημιουργίας ωστόσο αυτό δεν θα είναι η μόνη ιδέα της Season καθώς θα κατέληγε βαρετό μετά από λίγο . Σίγουρα θα δούμε τις κοινότητες να συνυπάρχουν και να αναπτύσσουν έναν αληθινό πολιτισμό και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα μεσολαβήσει και ένα χρονικό άλμα ή μάλλον δύο χρονικά άλματα. 

Στην πρεμιέρα της Season θα δούμε πως έχουν περάσει γύρω στους 18 μήνες από την τελευταία μάχη με τον Negan , οι κοινότητες ήδη θα λειτουργούν μαζί με κοινό σκοπό και η Maggie θα έχει γεννήσει τον Hershel Jr. 
Παρακάτω ακολουθεί Spoiler για το 2ο χρονικό άλμα . Όπως λοιπόν ακούγεται θα έχουμε και ένα 2ο χρονικό άλμα μεγάλων διαστάσεων αυτήν την φορά καθώς μιλάμε για 5-6 χρόνια . Σύμφωνα με πληροφορίες που σας είχαμε αναφέρει ΕΔΩ η έξοδος του Andrew Lincoln (Rick) από την σειρά θα γίνει στο 5ο επεισόδιο . Οι πληροφορίες μας λένε πως το δεύτερο χρόνικο άλμα θα γίνει ανάμεσα στο 5ο-6ο επεισόδιο της Season ή κατά την διάρκεια του 6ου. Όπως καταλαβαίνετε η σειρά δεν θα χάσει χρόνο και αμέσως μετά τον θάνατο του Rick θα κάνει το άλμα για να μας εισάγει κατευθείαν στον κόσμο του Walking Dead χωρίς τον κύριο Grimes αλλά και στην επόμενη μεγάλη απειλή. Οι Whisperers αναμένεται να εμφανιστούν στο 6ο (ίσως και 5ο) επεισόδιο της season και όπως όλα δείχνουν ο ηθοποιός που παίζει τον Henry θα αντικατασταθεί από τον μεγαλύτερο αδερφό του (Matt Lintz) ώστε να του δωθεί ο ρόλος που έχει στα Comic ο Carl στο κεφάλαιο των Whisperers !

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Matt Lintz θα είναι το 3ο μέλος της οικογένειας Lintz που αναλαμβάνει ρόλο στο The Walking Dead καθώς έχουμε δει την αδερφή του Madison Lintz στον ρόλο της Sophia και τον μικρότερο αδερφό του Macsen Lintz στο ρόλο του Henry που θα αναλάβει ο ίδιος μετά το χρονικό άλμα των 5 χρόνων !

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.