Το cast σχολιάζει τη ζωή μετά την έξοδο του Rick!


Το παρθενικό μου άρθρο σε αυτό το site, δε θα μπορούσε να αφορά άλλον χαρακτήρα, πέραν του αγαπημένου μου, του Rick Grimes. Μέλη του cast της σειράς μας, είχαν να πουν κάποια πράγματα αναφορικά με την ζωή μετά την αποχώρηση του Andrew Lincoln από το Walking Dead.

Συγκεκριμένα, η Pollyanna McIntosh, ή όπως την ξέρουμε εμείς Jadis/Anne, είπε:

"Δεν ξέρεις ποτέ πόσο καλό μπορεί να γίνει και δε θα ήθελα ο κόσμος να παρατήσει την σειρά λόγω της λύπης τους για την αποχώρηση του Andy. Είναι σίγουρα περίεργο γιατί κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Andy, ο Rick ήταν ένας χαρακτήρας άξονας για την σειρά, όμως έχουμε χάσει κι άλλους χαρακτήρες στο παρελθόν με τους οποίους είχαμε δεθεί και η σειρά συνεχίστηκε. Έχω πίστη στο team, μπορεί να εκπλήξει τους fans με μερικά πολύ cool πράγματα."Δεν έμεινε όμως εκεί, αναφέρθηκε και στο spin off του Walkind Dead, Fear The Walking Dead, συγκρίνοντας την έξοδο του Andrew Lincoln με την αποχώρηση της Kim Dickens και το Frank Dillane (Madison και Nick Clark) λέγοντας πως η είσοδος του Garret Dillahunt (John Dorie) στη σειρά σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του Morgan, είναι η απόλυτη ευχαρίστηση.

Και ο Khary Payton (King Ezekiel) είχε να προσθέσει κάποια σχόλια:

"Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Όταν το έμαθα άρχισα να φτιάχνω βαλίτσες! Μετά όμως έκατσα και διάβασα την ιστορία και κάτι που συμβαίνει στο σενάριο με έκανε να γυρίσω στην βαλίτσα μου και να ξε-πακετάρω! Πως συνεχίζουμε χωρίς τον Rick Grimes? Το σενάριο απαντά από μόνο του και θα καταλάβετε την στιγμή που αναφέρομαι, είναι καθηλωτικό."Η σκηνή στην οποία αναφέρεται ο Khary λογικά θα διαδραματιστεί στο πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή πριν το mid-season.

Ο ίδιος ο Andrew δήλωσε πως η σχέση του με τον Rick Grimes κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμα.


Δημοσίευση σχολίου

  1. τι μας λέει η Τζάνις, ότι η αποχώρηση του κορυφαίου Ρίκαρου θα μοιάζει σαν κάποιες άλλες αποχωρήσεις...! μη λέμε ότι θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καλυφθούν τα κενά τον ρόλων του Ρικ και της Μάγκι με χαρακτήρες αντάξιους να χωρέσουν στα παπούτσια του. Ο Ντάρυλ ας πούμε λέγεται πως θα είναι κάτι σαν αρχηγός των Saviors, άρα χρειάζεται ηγέτης για την Αλεξάνδρεια συν ένα δεξί χέρι, ηγέτης για το Χίλτοπ και το στόρυ θα βρει το δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.