Μεγάλες αλλαγές έρχονται για τον Daryl στην 9η Season


Δεν αποτελεί μυστικό πλέον ότι η 9η Season  θα φέρει τα πάνω κάτω κάτι που έχει προκαλέσει θετικές και αρνητικές αντιδράσεις στο κοινό της σειράς . Ο Daryl θα είναι ένας απο τους μοναδικούς χαρακτήρες της σειράς που είναι εκεί απο την αρχή της μαζί με την Carol , έτσι η αποχώρηση του Andrew Lincoln θα τον φέρει ακόμα πιο μπροστά στις καταστάσεις και αυτό προϋποθέτει αρκετές αλλαγές στον χαρακτήρα του καθώς δεν μιλάμε και για τον πιο ομιλητικό χαρακτήρα της σειράς . Ο Daryl είναι ο μοναχικός λύκος της ομάδας που προτιμά να δρα παρά να συζητάει για κάτι 5 επεισόδια, τα πράγματα και οι καταστάσεις όμως αλλάζουν και ο Daryl φέτος θα εκφράζει την άποψη του και μάλιστα όσα θα έχει να πει σε μερικούς δεν θα αρέσουν καθώς θα είναι αλήθειες που άλλοι χαρακτήρες ίσως θα προσπαθούν να κρύψουν. Σύμφωνα με την Angela Kang την νέα Showrunner της σειράς μας ο λόγος του θα είναι πιο σοφός και πιο αιχμηρός απο ποτέ !
Ωστόσο ο Daryl θα λάβει και κάποιες '' αναβαθμίσεις ''. Η Angela σε συνέντευξη της αποκάλυψε πως ο Daryl θα έχει και νέα όπλα ! Η βαλίστρα θα είναι πάντα το σύμβολο κατατεθέν του άλλα φέτος θα δούμε τον Daryl να χρησιμοποιεί αρκετά και δύο μαχαίρια τα οποία θα έχει για μάχες που θέλει να τελειώσει πιο γρήγορα καθώς η βαλίστρα χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να οπλίσει ! Στον σχεδιασμό των μαχαιριών βοήθησε και ο ίδιος ο Norman Reedus και οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ...
Ο Daryl δεν θα είναι πλέον κάτοικος της Alexandria αντιθέτως θα δούμε πως έχει μετακομίσει στο Senctuary λογική κίνηση καθώς φαίνεται πως ο Daryl θα πάρει στοιχεία απο την ιστορία του Comic Dwight και σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένα άτομο άξιο εμπιστοσύνης και εκεί ! Η Angela για το τέλος υπόσχεται πως γενικά θα έχει έντονες στιγμές με πολλούς απο τους χαρακτήρες της σειράς άλλα η φιλία του με την Carol δεν πρόκειται να επηρεαστεί .

Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό Spoiler που καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε:

Μπορούμε να πούμε πως οι αλλαγές που έρχονται για τον Daryl είναι πολλές και πως σίγουρα είναι η χρονιά του Norman καθώς η μεγαλύτερη επιθυμία του για τον χαρακτήρα του πρόκειται να γίνει πραγματικότητα ! Σε προηγούμενες Season o Norman είχε δηλώσει την επιθυμία του να αποκτήσει ο χαρακτήρας του έναν σκύλο και κάτι τέτοιο επιτέλους θα γίνει ! Εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την πληροφορία αλλά και αρκετά διστακτικοί αν σκεφτούμε την μοίρα όλων των ζώων που έχουν περάσει απο την σειρά μας... Παρακάτω σας έχουμε και μια φωτογραφία απο το σκυλάκι(γερμανικός ποιμενικός) που έκανε την εμφάνιση του στα γυρίσματα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.