Άρωμα από Walking Dead είχε το 4x10 του FearTWD!Σύμφωνα με τους showrunners του Fear The Walking Dead, το επεισόδιο 4x10, είναι εμπνευσμένο σαν ύφος, από το επεισόδιο 4x14 "The Grove" του The Walking Dead.

Στο επεισόδιο του FearTWD βλέπουμε την Alicia να είναι ουσιαστικά παγιδευμένη στο ίδιο σπίτι με την Charlie, το κορίτσι που πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Nick, και να προσπαθεί να αγνοήσει τους δαίμονές της, που της λένε να την σκοτώσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αντιστοίχως, στο "The Grove" είχαμε δει την μικρή Lizzie να σφάζει, μέσα σε μια κατάσταση παράνοιας, την μικρή της αδερφή, και την Carol, η οποία κλήθηκε να το αντιμετωπίσει, αντιθέτως τελικά να πατάει την σκανδάλη και να εκτελεί την μικρή.


Οι νέοι showrunners λοιπόν, έχουν αδυναμία στα επεισόδια με μόνο δύο πρωταγωνιστές, οπότε μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι θα δούμε πολλά "ντουετάκια" από εδώ και πέρα μέχρις ότου να βρεθούν και πάλι όλοι μαζί. Πιστεύουν ότι δημιουργώντας αυτές τις δυάδες, εξερευνούμε κι εμείς ως θεατές τις διάφορες πλευρές των χαρακτήρων μας. Ένα παράδειγμα είναι το επεισόδιο του FearTWD, με τίτλο "Laura" (το 4x05), όπου εξερευνήσαμε και τον χαρακτήρα του John Dorie περισσότερο.

Τα επεισόδια 4x14 του TWD και το 4x05 του FearTWD μοιράζονται επίσης την σκηνοθετική παρέμβαση του Michael Satrazemis.

"Ο πραγματικός τρόμος κρύβεται στο σκοτάδι που κρύβουν η Alicia και η Charlie μέσα τους, καθώς και στα συναισθήματα της μιας προς την άλλη." - Ian GoldbergBonus: δείτε > ΕΔΩ < μερικές αντιδράσεις από fans για το επεισόδιο 4x14 του TWD το οποίο ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.