Πιθανή επιστροφή της Lauren Cohan μετά το τέλος της 9ης σεζόν
Πιθανή επιστροφή της Lauren Cohan μετά το τέλος της 9ης σεζόν.

Παρόλο που η Lauren Cohan είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του The Walking Dead που θα αποχωρήσουν στην 9η σεζόν, είναι η μοναδική που οι παραγωγοί της σειράς σχεδιάζουν να επιστρέψει.

Δεν έχει γίνει γνωστό σε πόσα επεισόδια της 9ης σεζόν θα βρίσκεται η Lauren Cohan, που υποδύεται τη Maggie, χαρακτήρας που εισήχθη στη σειρά την 2η σεζόν και από τότε αποτελεί βασικό μέλος του cast και πλέον είναι η αρχηγός μιας ολόκληρης κοινότητας (Hilltop).  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο σετ του επεισοδίου 9x12 της σειράς, οι δημοσιογράφοι του ComicBook.com έμαθαν ότι υπάρχουν σοβαρά σχέδια για την επιστροφή της μετά το τέλος της 9ης σεζόν.

Lauren Cohan και Angela Kang


Η Angela Kang, σεναριογράφος της σειράς, δήλωσε: "Θα πω πρώτα απ 'όλα ότι έχουμε προγραμματίσει ακόμα μεγαλύτερη ιστορία με τη Maggie, και η Lauren το θέλει, θα είναι βέβαια λίγο δύσκολο για το πρόγραμμα της, αλλά ελπίζουμε ότι θα την έχουμε πίσω την επόμενη σεζόν. Στο τελευταίο επεισόδιο της 8ης σεζόν νομίζω ότι υποσχεθήκαμε κάτι στον κόσμο-όσον αφορά το χαρακτήρα της Maggie-, θέλουμε να κρατήσουμε αυτήν την υπόσχεση. "

Επίσης, η Kang πρόσθεσε: " Η Lauren ήταν πάντα πολύ καλή ηθοποιός, έχει κάνει θεαματική δουλειά αυτή τη σεζόν, όπως θα δείτε στα επεισόδια. Αν και θα μπορούσε να είναι η τελευταία της σεζόν, η Cohan δεν έδωσε τίποτα λιγότερο σε προσπάθειά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Η φυγή της Maggie από τη σειρά θα δώσει την ευκαιρία σε άλλους χαρακτήρες να ανθίσουν και να δημιουργηθούν καινούργιες ενδιαφέρουσες ιστορίες, για παράδειγμα, πώς θα είναι το Hilltop  χωρίς τη Maggie, πώς θα ζουν οι κάτοικοι χωρίς εκείνη... Οι λόγοι που θα την οδηγήσουν να φύγει θα εξηγηθούν κατά τη διάρκεια της 9ης σεζόν. "

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.