Θα γυρίσει ο Morgan στην Alexandria ;


Ο Morgan είναι εδώ και καιρό ο χαρακτήρας γέφυρα ανάμεσα στο TWD και το FearTWD . Η παρουσία του στο Fear αποτέλεσε έκπληξη στο κοινό, ο τρόπος που έγινε η μετάβαση του στην αδελφική σειρά έφερε τις δύο αγαπημένες ζομποσειρές σε ένα κοινό χρονικό σημείο ( κάτι που θα αλλάξει ξανά μετά το χρονικό άλμα του TWD στην 9η Season )
Μετά το πρώτο μισό της 4ης season και τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν την σειρά ο Morgan δήλωσε το ενδιαφέρον του να πάρει την ομάδα του Fear και να τους κατευθύνει πίσω στην Alexandria η πρόταση του δεν είχε τεράστια απήχηση με την Althea να είναι η μοναδική που συμφώνησε μαζί του. Ο Morgan ωστόσο όπως είδαμε στο 11ο επεισόδιο δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της επιστροφής πίσω στην βασική του ομάδα . Ωστόσο είναι κάτι τέτοιο εφικτό ; Η απάντηση δεν θα μπορούσε να νε ξεκάθαρη αλλά τείνουμε προς το όχι. 
Πάμε να δούμε όμως γιατί θα μπορούσε να γίνει και μετά να αναλύσουμε γιατί δεν είναι και τόσο πιθανό ! (Ακολουθούν Spoiler από το 1ο μισό της 4ης season του Fear The Walking Dead και μερικές λεπτομέρειες από την 9η Season του TWD ) 


Αν ο Morgan επέστρεφε στην Alexandria μαζί με το Group του Fear αυτό αυτομάτως θα σήμαινε την ένωση των δύο σειρών. Μετά τον θάνατο του Nick και της Madison τα νούμερα τηλεθέασης του FearTWD έχουν δει κατακόρυφη πτώση (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) , μια τέτοια κίνηση λοιπόν θα έβγαζε το βάρος μιας σειράς που δεν πάει και τόσο καλά και θα βοηθούσε και το TWD με την προσθήκη μερικών γνώριμων και αγαπημένων χαρακτήρων . Θα έδινε ενδιαφέρον στην σειρά και θα είχαν παραπάνω χρόνο να αναπτύξουν μια καλογραμμένη ιστορία με χαρακτήρες που μπορούν να κρατήσουν μόνοι τους επεισόδια. 
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να αποτελεί σχέδιο για το κανάλι και τους παραγωγούς της σειράς . 
Το FearTWD έχει ανανεωθεί ήδη για 5η Season που σημαίνει πως για τουλάχιστον μια χρονιά θα είναι ανεξάρτητο αυτό όμως δημιουργεί ένα σημαντικό πρόβλημα για μια μελλοντική ένωση καθώς το TWD πρόκειται να κάνει ένα χρονικό άλμα 6 χρόνων στην 9η Season. Δεδομένου λοιπόν ότι ο Morgan δεν θα γυρίσει για τα επόμενα 6 χρόνια ( της ιστορίας) στο TWD πως θα μπορούσε να επιστρέψει μετά από τόσο καιρό ; Προφανώς κάτι θα κάνει τον Morgan να αλλάξει γνώμη για την επιστροφή του στην Alexandria ή ίσως δεν γυρίσει ποτέ επειδή δεν θα τα καταφέρει . Με τέτοιο θανατικό που έχει πέσει στο FearTWD δεν θα μας έκανε και τρομερή εντύπωση... Μένει να δούμε αν ο Morgan καταφέρει να ξανασυναντήσει τον Rick για μια τελευταία φορά πριν την αποχώρηση του από την σειρά ! 
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.