Το 9.02 μας έδωσε το πρώτο στοιχείο για την αποχώρηση της Maggie
Το The Walking Dead ίσως μας έδωσε ένα σημαντικό στοιχείο στο 2ο επεισόδιο, σχετικά με την προσωρινή της αποχώρηση και η παραγωγός της σειράς Angela Kang είναι πρόθυμη να το παραδεχτεί.

Στην διάρκεια μιας σκηνής που φαινόταν απλή (υπήρχαν βέβαια οι λυπηρές ζωγραφιές του Glenn, του Hershel και της Beth στον τοίχο διαβάστε ΕΔΩ τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του επεισοδίου), ο Jesus μίλησε με την Maggie για την μυστηριώδη Georgie και την κοινότητα της.  Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Jayne Atkinson βρίσκεται σε επικοινωνία με αυτόν της Lauren Cohan, που σκοπεύει να αποχωρήσει από την σειρά, και προφανώς την προσκαλεί να γίνει μέλος στην κοινότητα της.

Η Angela Kang ανέφερε σχετικά:
Είναι σαν να παίζεις ένα video game και η ομίχλη στον χάρτη επεκτείνεται όσο αναζητάς νέα μέρη. Αυτό συμβαίνει και με το group της Georgie. Η ομάδα της Alexandria πίστευε πως είναι μόνη της πριν ο Jesus της πει, "Ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος απ'ότι πιστεύετε." Στη συνέχεια κατάλαβαν μέσω της Georgie ο κόσμος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Θα υπάρχουν κοινότητες εκεί έξω, που δεν δείχνουμε συχνά. Δεν ασχολούμαστε συνεχώς με το Oceanside, αλλά είναι εκεί. Το ίδιο ισχύει με την Georgie και τις δίδυμες. Προσπαθεί να δει πόσοι υπάρχουν εκεί έξω. Αυτό 'κολλάει' στην ιδέα του πολιτισμού, που όλοι οι χαρακτήρες επιθυμούν.

Όσο η ομίχλη συνεχίζει να επεκτείνεται, η Kang συνεχίζει να υπόσχεται περισσότερα πλάνα για την Maggie. "Έτσι κι'αλλιώς θα υπάρξουν περισσότερες ιστορίες με την Maggie."

Όμως, το να επιστρέψει η Cohan στην σειρά της AMC ίσως είναι ευκολότερο στο να το πεις παρά να το κάνεις. Πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με την AMC για την σειρά Whiskey Cavalier. Σχετικά μ'αυτό η Kang τόνισε:

Αποτέλεσμα εικόνας για maggie walking deadΕλπίζω πως θα δουλέψει. Θα περάσουμε αυτήν την γέφυρα. Εγώ και η Lauren είχαμε συζητήσεις και είναι ενθουσιασμένη για να επιστρέψει, ακόμα κι'αν δεν είναι για μια γεμάτη σεζόν. Μπορούμε να δουλέψουμε μ'αυτό. Αυτά είναι τα προβλήματα των προγραμμάτων. Θα βρούμε την ιστορία για εκείνη. Είναι υπέροχη. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και εκείνη αγαπάει ακόμα την σειρά. Μερικές φορές οι ηθοποιοί  χρειάζεται να ανοίξουν τα φτερά τους. Είναι λογικό.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.