Τα θετικά και τα αρνητικά του 9.04Αυτή η σεζόν συνέχεια μας εκπλήσσει .. Το ένα επεισόδιο καλύτερο από το άλλο και κάπως έτσι φτάνουμε στο 5ο επεισόδιο που όπως φαίνεται και ακούγεται θα είναι το τελευταίο (????) του Rick Grimes..Ένα επεισόδιο που είχε πολλά θετικά αλλά λίγα αρνητικά όπως εξάλλου έδειξαν και τα σχόλια του κοινού (διαβάστε ΕΔΩ ).

Στα θετικά του επεισοδίου

1) Η Michonne σκοτώνει αβέρτα και χωρίς δισταγμό τα βράδια που δεν την πιάνει ύπνος...2) O Daryl επιτέλους είπε αυτά που νιώθει στον Rick αλλά και το αντίθετο...
3) O Negan επέστρεψε στον γνωστό καθηλωτικό μονόλογο του..4) Ο Jesus προσπάθησε να σώσει την κατάσταση πριν γίνει κάτι ανεπανόρθωτο..
Στα αρνητικά του επεισοδίου
1) Σε ένα τέτοιο επεισόδιο τόσο σοβαρό για την συνέχεια της ιστορίας αλλά και το μέλλον των πρωταγωνιστών η σκηνή με τον Father Gabriel και την Jadis ήταν αχρείαστη.. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε τι θα γίνει με αυτούς τους δύο αλλά με τι θα γινόταν με τον Rick και τον Daryl..2) Η Maggie δρα ανεξέλεγκτα με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό..Της την είπε μέχρι και ο Jesus..
Πάμε τώρα για το αναμενόμενο 5ο επεισόδιο που ίσως να σημαίνει το τέλος του Rick Grimes...
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.