Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 9x02


Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του επεισοδίου 9x02


Callbacks
 • Η αναφορά του Jesus στις δίδυμες.
Ο Jesus ρώτησε την Maggie αν έχει μιλήσει πρόσφατα με τη Georgie και αναφέρθηκε στις δίδυμες, τις οποίες τις είχαμε στο 12ο επεισόδιο της 8ης σεζόν.

 • Η δημιουργία συμβουλίου.
Η Maggie ανέφερε στη Michonne πώς το συμβούλιο του Hilltop θα αποφασίσει πότε ο Earl θα δουλεύει χωρίς κάποιον να τον επιβλέπει, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί μετά το τέλος της 3ης σεζόν στη φυλακή, τα μέλη του συμβουλίου ήταν ο Hershel, ο Glenn, η Carol, ο Daryl και η Sasha.

 • Οι σειρήνες για τους walkers.
Οι σειρήνες δούλεψαν εναντίον της ομάδας στη φυλακή και αργότερα κατά τη διάρκεια της 6ης σεζόν, καθώς ο Rick προσπαθούσε να μετακινήσει ένα γιγαντιαίο κοπάδι. Όπως είπε και ο Rick στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν, έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις σειρήνες για το καλό της ομάδας.

 • Το πρόβλημα του Hershel με το αλκοόλ.
Η Maggie, μετά τη συζήτηση που είχε με τον Earl, άρχισε να συμπάσχει, καθώς κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να της αφαιρέσει τη ζωή έχει κοινά στοιχεία με τον μπαμπά της. Στη 2η σεζόν της σειράς είχαμε μάθει πως ο Hershel ήταν αλκοολικός και η Maggie στη συζήτηση με τη Michonne το ανέφερε.Σειρά vs Comic

Το 99% του περιεχομένου του δεύτερου επεισοδίου της 9ης σεζόν δεν έχει καμία σύνδεση με το κόμικ! Τα μόνα κοινά στοιχεία είναι τα παρακάτω:
 • Το νέο "λουκ" του Aaron.
Η γενειάδα του Aaron και το γεγονός ότι έχασε το χέρι του (ο Rick είχε χάσει το χέρι του λόγω του Governor) κατά τη διάρκεια του επεισοδίου θυμίζουν πολύ το storyline του Rick στο κόμικ. Όταν ρωτήθηκε η Angela Kang, είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν προσπαθεί να βρει έναν αντικαταστάτη του Rick, αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν μια μικρή σύνδεση με το αρχικό υλικό (κόμικ). • Η συζήτηση των Negan και Rick.
Το επεισόδιο ανοίγει και κλείνει με τον Rick να λέει στον Negan για το πόσο εκπληκτική είναι η ζωή τους χωρίς αυτόν. Το ίδιο συμβαίνει και στο κόμικ.

Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Οι πίνακες στο γραφείο της Maggie.
Βλέπουμε τους πίνακες στο γραφείο της Maggie (τους οποίους τους ζωγράφισε η Jadis/Anne) και είναι τα πορτραίτα της οικογένειας της. Στη μέση βλέπουμε τον Glenn, πάνω δεξιά τον Hershel, κάτω αριστερά λογικά είναι η Beth, λογικά σε κάποιο πίνακα θα είναι η μητέρα της.


 • Το μέλλον του Andrew Lincoln στη σειρά.
Είναι πλέον γνωστό ότι ο Βρετανός ηθοποιός μετά από 9 χρόνια πρωταγωνιστής στο ρόλο του Rick Grimes, θα αποχωρήσει οικειοθελώς. Όμως, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο ο  Andrew Lincoln θα συνεχίσει να είναι μέλος της σειράς με το ρόλο του σκηνοθέτη αλλά και όχι μόνο. Η φωνή του Rick θα μας συντροφεύει σε κάθε επεισόδιο λέγοντας την κλασική πλέον ατάκα: "Previously on AMC's The Walking Dead" που παίζει πριν από την σύντομη ανασκόπηση των επεισοδίων.

Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.
 • "Fairy tales end with heroes living happily forever, but in the real world, in this world, it's about finding the small moments and getting to have as many of those moments as possible." - Ezekiel στην Carol.
 • "You can ask me about my past.Just don't ask me to tell you my secrets." - Jadis στον Gabriel.
 • "You're not saving the world, Rick...You're just gettin' it ready for me." - Negan στον Rick.
Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.