Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 9x03Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του επεισοδίου 9x03Callbacks  • Final Warning.
Αρχικά,το μήνυμα "Final Warning" γραμμένο στον τοίχο υπάρχει και στους ανανεωμένους τίτλους αρχής της σειράς. Βλέποντας το επεισόδιο μπορεί το μήνυμα αυτό να πήγαινε στους Saviors από τις γυναίκες του Oceanside, όμως μπορεί και όχι. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τους Wolves, λίγο πριν εισαχθούν στη σειρά, σε μια σκηνή υπήρχε γραμμένο σε ένα χαμηλό πέτρινο τοιχάκι το "WOLVES NOT FAR", οπότε μπορεί το "Final Warning" να είναι μια προειδοποίηση για τους ερχόμενους κακούς, τους Whisperers.
  • Το ενθύμιο του Carl.
Είδαμε πως ο Rick έχει ξηλώσει τα ξύλα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, πάνω στα οποία ο Carl και η Judith είχαν σταμπάρει τα αποτυπώματα των χεριών τους με μπλε μπογιά στο 9ο επεισόδιο της 8ης σεζόν.

  • "The Widow" και "The Garbage Lady".
Ο Negan, γνωστός για το ιδιόρρυθμο χιούμορ του, είχε βγάλει πολλά ψευδώνυμα για τους υπόλοιπους, τόσο για τους Saviors όσο και για τους αντιπάλους του. Αυτά τα ψευδώνυμα λοιπόν, φαίνεται πως τα είχαν υιοθετήσει και οι Saviors καθώς κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ακούσαμε τον Jed να αποκαλεί τη Maggie, "The Widow" και κάποιος άλλος την Jadis/Anne, "The Garbage Lady".
  • Maggie και Daryl ή Rick και Carl?!
Στην 8η σεζόν ο Carl είπε στον Rick κατά τη διάρκεια της βόλτας τους ότι πρέπει να συνεχίσουν να προσπαθούν, βρίσκοντας έναν τρόπο να συνεργαστούν όλα τα γκρουπ μαζί και προχωρούσαν προς τα εμπρός, κοιτώντας την κάμερα. Στην τελευταία σκηνή του επεισοδίου 9x03 είδαμε την Maggie και τον Daryl να μην συμφωνούν με τις αποφάσεις του Rick και να φεύγουν με την πλάτη στην κάμερα. Ένας ωραίος συμβολισμός, με σκοπό να δείξουν τις αντίθετες απόψεις των τεσσάρων αυτών χαρακτήρων.

  • "No exceptions".
Η ατάκα που χρησιμοποίησε η Arat όταν σκότωσε τον αδερφό της Cyndie, είναι ίδια με αυτή του Negan, όταν σκότωσε τους Glenn και Abraham.Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 3ο επεισόδιο της 9ης σεζόν θα είναι κενή διότι το επεισόδιο δεν έχει καμία σύνδεση με το αρχικό υλικό (comic).


Λοιπές Λεπτομέρειες
  • Το βιβλίο που διαβάζει η Judith.
Αυτά που διάβαζε ο Rick στη Judith, είναι από τα τελευταία λόγια του πρώτου κεφαλαίου του "The Wonderful Wizard of Oz" του L. Frank Baum. Σύμφωνα με το "Talking Dead", το πραγματικό βιβλίο που διάβαζε η Judith έχει εκδοθεί το 1903.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.
  • "If I'd have killed him, I'd have killed him in plain sight." - Daryl στον Rick.
  • "Well, whoever it is, when the time comes, they'll get what they deserve." - Cyndie.
  • "Cyndie said I showed them the way. She did the same thing for me. We gave Rick's way a chance. It's time to see Negan" - Maggie στον Daryl.
Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.