A New Beginning Spoilers (9.01)


Και ναι αγαπημένοι μας Fanatics η αναμονή σχεδόν τελείωσε . Ακόμα μια season από την αγαπημένη μας σειρά ξεκινάει και εμείς είμαστε εδώ εβδομάδα την εβδομάδα να σας σποιλαρουμε τα επεισόδια που έρχονται. Το θέμα απευθύνεται καθαρά και μόνο σε όσους απολαμβάνουν τα Spoiler και θέλουν να προετοιμάζονται για το τι θα δούμε οπότε αν δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία σταματά την ανάγνωση κάπου εδώ και κοίτα κάποιο από τα υπόλοιπα θέματα μας στο site μας που σίγουρα θα σε καλύψουν μέχρι αυτήν την Δευτέρα που θα μπορείς να δεις επίσημα το επεισόδιο. Μετά από τον όχι και τόσο μικρό πρόλογο (συγχωρέστε με είναι ο ενθουσιασμός ) πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα μας απασχολήσει στο 9.01. 
Η ομάδα μας έχει μια αποστολή και αυτή δεν είναι άλλη από την ανάπλαση της κοινότητας. Αυτό όμως δεν θα νε εύκολο μετά από ένα χρονικό άλμα 1.5 χρόνου κάποια ανθρώπινα κατασκευάσματα πχ αυτοκίνητα έχουν σταματήσει να λειτουργούν. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί άλογα και επισκέπτεται ένα κτήριο κοντά στην Ουάσιγκτον που μοιάζει με μουσείο για να παρουν ένα κάρο, ένα αλέτρι και μερικούς σπόρους . Στην αποστολή θα βρίσκονται οι : Maggie, Rick , Michonne , Daryl , Carol, Ezekiel, Rosita , Tara , Anne , Siddiq και αρκετοί άλλοι χαρακτήρες . Το πάτωμα μέσα στο κτήριο είναι γυάλινο από κάτω υπάρχουν πολλοί Walkers και λόγο της μεταφοράς και του βάρους το ήδη ραγισμένο πάτωμα θα πέσει . Μέσα θα πέσει ο Ezekiel ωστόσο η υπόλοιπη ομάδα θα καταφέρει να τον σώσει. Ένα άλλο κομμάτι που θα μας απασχολήσει στο επεισόδιο είναι το Senctuary και ο Daryl που έχει αναλάβει την ηγεσία του από τότε που έπεσε ο Negan. Το Senctuary δεν τα πάει και πολύ καλά δεν έχουν φαγητό και τα πράγματα είναι δύσκολα . Υπάρχουν αρκετοί Saviors πιστοί στον Negan και ο Daryl δεν απολαμβάνει ιδιαίτερα την νέα του θέση.Μάλιστα συζητάει με τον Rick και του λέει πως δεν θέλει να είναι αρχηγός εκει εκφράζει την δυσαρέσκεια του και του λέει πως παλιότερα ενοιωθε πιο δυνατός όταν ήταν λιγότερα άτομα και στον δρόμο καθώς μπορούσαν να κάνουν ότι ήθελαν. 
Βλέπουμε πως υπάρχουν κάποιες κόντρες ανάμεσα σε μέλη της ομάδας αλλά σε χαμηλό επίπεδο αλλά αναμένεται να κλιμακωθούν στα επόμενα επεισόδια. Θα δούμε ότι η Maggie έχει γεννήσει ο μικρός Hershel θα έχει αρκετές σκηνές . Στην αποστολή που αναφέραμε παραπάνω ο γιος ενός από τους κατοίκους του Hilltop δαγκώνετε . 
Ο Gregory θα εκμεταλλευτεί τον πατέρα του παιδιού που πενθεί θα του δώσει να πιεί και θα τον στρέψει ενάντια στην Maggie . Προς το βράδυ η Maggie κάνει βόλτα με τον Hershel και ο Gregory της λέει πως κάποιος βεβηλωνει τον τάφο του Glenn εκείνη πάει να ελέγξει και εκεί της επιτίθεται ο Earl ο πατέρας του αγοριού που πέθανε. Ο μικρός Hershel θα πέσει κάτω η Enid θα χτυπήσει επίσης κάτι που θα την βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι για πολύ λίγο . Πλήθος ανθρώπων βοηθούν στην κατάσταση και κανείς δεν τραυματίζεται σοβαρά . Η Maggie καταλαβαίνει πως είναι σχέδιο του Gregory και τον επισκέπτεται εκείνος της επιτίθεται αλλα το κορίτσι μας παίρνει εύκολα το πάνω χέρι. Ο Rick με τον Daryl και την Michonne θα επισκεφθούν το Hilltop . Ο Rick θα ζητήσει στην Maggie να επισκεφθεί την Alexandria και εκείνη θα αρνηθεί . Στην συνέχεια θα της ζητήσει βοήθεια για να χτίσουν μια γέφυρα που νωρίτερα είχαν βρει η Maggie θα αρνηθεί ξανά καθώς δεν θέλει να βοηθήσει σε εργασίες απο τις οποίες θα επωφεληθούν και οι Saviors. Μπορούμε να πούμε πως είναι κάπως επιθετική προς τον Rick. Θα δούμε τον Rick να κρατάει αγκαλιά τον μικρό Hershel.Όταν το βράδυ πέφτει και τα παιδιά του Hilltop πέφτουν για ύπνο η Maggie θα τιμωρήσει τον Gregory. 
Θα περάσει μια θηλιά στον λαιμό του Gregory εκείνος θα ικετεύει για συγχώρεση αλλά η Maggie δεν θα κάνει πίσω . Ο Gregory θα εκτελεστεί και η Maggie θα δηλώσει πως αυτή είναι η μοίρα όσων στρέφονται ενάντια στο Hilltop. 
BONUS SPOILERS. Θα δούμε την σχέση Carol Ezekiel να εξελίσσεται θα ανταλλάξουν και ένα φίλη και ο Ezekiel θα την ζητήσει σε γάμο εκείνη δεν θα δεχτεί αλλά ούτε και θα αρνηθεί. Εκείνος θα της χαμογελάσει και θα της πει πως θα την αγαπάει για πάντα. Ο Daryl δεν έχει πρόθεση να γυρίσει στην Alexandria αλλά να πάει στο Hilltop ίσως ακόμα νοιώθει τύψεις για τον Glenn και θέλει να νε στο πλευρό της Maggie. Η Carol θα ακούσει την συζήτηση του Daryl και του Rick και θα πει στον Rick πως αν χρειαστεί θα αναλάβει εκείνη την αρχηγία του Senctuary.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.