Η παραγωγός της σειράς εξηγεί τι σημαίνει το Α και το Β !

Η παραγωγός του The Walking Dead, Angela Kang, μας προσέφερε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ανταλλαγής ανθρώπων που αναφέρθηκε στο επεισόδιο 3, "Warning Signs."

Η Anne που ηγούταν των Scavengers ως Jadis, πιάστηκε στα πράσα από τον νέο της φίλο Father Gabriel, όταν ζητούσε μια συνάντηση από το μυστηριώδες γκρουπ που ελέγχει το ελικόπτερο.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε "ένα A ή ένα B," η Anne τόνισε πως δεν έχει τίποτα από τα δύο και της απάντησαν πως πρέπει να έχει ένα "Α" για να πάει κάπου αλλού καλύτερα.

Όταν ο Gabriel αρνήθηκε την προσφορά της Anne για να έρθει μαζί της "σε μία ζωή που δεν μπορεί να φανταστεί" και της είπε πως θα έπρεπε να ειδοποιήσει τον Rick Grimes, εκείνη του είπε "όλο αυτόν τον καιρό, νόμιζα πως ήσουν ένα Β," πριν επιτεθεί στον Gabriel και τον αφήσει λιπόθυμο. 

Η Angela Kang τόνισε σχετικά:
Λοιπόν, αυτά θα πω για το A και το Β. Αρχικά νόμιζε πως ο Gabriel ήταν ένα Β. Το Α και το Β έχει να κάνει με την κατάσταση που είναι μπλεγμένη με την ανταλλαγή ανθρώπων και είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσεις σε δύο κλάσεις τους ανθρώπους. Ήξερε πως ο Rick και ο Negan ήταν Α αλλά τώρα πιστεύει πως και ο Gabriel είναι το ίδιο. Μόνο αυτά θα πω γιατί μπορεί να βρω μπελά!
Αποτέλεσμα εικόνας για jadis negan

Η Anne ή αλλιώς Jadis προηγουμένως είχε για ομήρους τον Rick, τον Gabriel και τον Negan αλλά ελευθερώθηκαν πριν προλάβει να τους ανταλλάξει.

Στο φινάλε της 7ης σεζόν διαπραγματεύτηκε με τον Negan αφότου πρόδωσε την Alexandria και του είπε πως η συμφωνία ήταν για μια ντουζίνα ανθρώπους-μια ανταλλαγή που ο Negan την μείωσε στους 10, λέγοντας στην Jadis,"Οι άνθρωποι είναι πόροι." Η Jadis απρόθυμα δέχτηκε τους νέους όρους, αλλά αυτή η συμφωνία ποτέ δεν ολοκληρώθηκε καθώς υπήρξε επίθεση που οργανώθηκε από την Maggie και τον King Ezekiel και η οποία βοήθησε την Alexandria να αμυνθεί στους Saviors και τους Scavengers.

Όταν η παραγωγός της σειράς ρωτήθηκε αν το "A" σημαίνει αρχηγός και το "Β" ακόλουθος, εκείνη απάντησε, "Ίσως. Είναι ένα πολύ ισχυρό ίσως."

Ένα σύστημα κλάσεων των ανθρώπων υπήρξε και στο comic του Robert Kirkman, όπου μια μεγάλη κοινότητα επιζόντων που λέγεται Commonwealth λειτουργούσε με το σύστημα αυτό.
Προφανώς το Commonwealth σημαίνει κάτι για το κοινό. Αρχίζουμε να "σπέρνουμε" για μελλοντικές ιστορίες. To timing των ιστοριών αυτών μπορεί να μην είναι στο άμεσο μέλλον αλλά θα υπάρξουν πράγματα σε αυτήν την σεζόν που θα αποτελούν θεμέλια γι'αυτά που θα δούμε.
Η Kang πρόσθεσε πως η αγάπη της Anne για τον Gabriel είναι "γνήσια", παρόλο που πήρε μια άσχημη τροπή.
Είναι ένα παράξενο άτομο και πιστεύω πως η ιστορία της φέτος είναι κάπως σαν να ήταν κάποιος εγκληματίας που αποφάσισε να μπει στον σωστό δρόμο αλλά τότε τον φωνάζει πίσω η μαφία. Και νιώθει πως δεν μπορεί να ενσωματωθεί στο γκρουπ. Προσπάθησε αλλά δεν ξέρει αν μπορεί να λειτουργήσει. Άρα προσπαθεί να αποφασίσει ποια είναι η ισορροπία μεταξύ του τι προτίθεσαι να κάνεις για κάποιον που τρέφεις συναισθήματα, αλλά εκείνος εκείνη την στιγμή δεν σε εμπιστεύεται και μεταξύ του τι σε συμφέρει να κάνεις.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.