Ο Norman Reedus μιλάει για τα γυρίσματα χωρίς τον Andrew LincolnΜετά το 9x05, το The Walking Dead θα συνεχίσει δίχως τον Andrew Lincoln για πρώτη φορά στα χρονικά, κάτι που είναι "παράξενο" για τον Norman Reedus.

Ο Reedus, που μίλησε για το τελευταίο κεφάλαιο του Lincoln στην σειρά, ανέφερε πως η ζωή χωρίς τον Andrew Lincoln στα γυρίσματα θα είναι δύσκολη.
Φίλε, ήταν πάρα πολύ παράξενο, δεν θα πω ψέματα. Ακόμα του στέλνω τα σενάρια. Όταν κανείς δεν βλέπει, του στέλνω τα σενάρια με e-mail και εκείνος μου δίνει συμβουλές ακόμα και τώρα. Ήταν παράξενο, πρέπει να το παραδεχτώ.
Το κενό του Lincoln φάνηκε σχετικά γρήγορα για τον Reedus.
Το δυσκολότερο κομμάτι για μένα ήταν η μέρα αφότου αποχώρησε. Πήγα στο set να δουλέψω και ήταν μια ήσυχη μέρα. Όχι επειδή όλοι "θρηνούσαν", απλά επειδή δεν δούλευα με πολλούς ανθρώπους. Δεν υπήρχαν πολλοί εκεί. Και τότε δουλέψαμε το πρωί και ύστερα φάγαμε μεσημεριανό.
Τότε άρχισε η νέα πραγματικότητα για τον Reedus, που συνεργάζεται με τον Lincoln από το ξεκίνημα της σειράς, το 2010.
Πάντα έτρωγα το μεσημεριανό μου στο trailer μου επειδή είχε τόση ζέστη έξω που έπρεπε να ανοίγω οπωσδήποτε το air condition αλλιώς θα πέθαινα! Και τρώω το μεσημεριανό μου και κάθομαι εκεί ήσυχος για 45 λεπτά. Ποτέ δεν υπήρξε μέρα που να μην φάγαμε μαζί μεσημεριανό. Πάντα παίρναμε το φαγητό και πηγαίναμε στο trailer μου. Και σκεφτόμουν όσο έτρωγα μόνος, "που στο διάολο είναι ο Andy τώρα;" 

Όπως λέει και το ρητό, ο χρόνος τα γιατρεύει όλα:
Αυτό ήταν το δυσκολότερο κομμάτι για μένα. Γιατρεύτηκε μόνο του αλλά πρέπει να πω πως το να τρώω μόνος μου το μεσημεριανό ήταν πραγματικά παράξενο. Με στεναχωρούσε πολύ. Στο trailer μου, μια από τις καρέκλες είναι καλυμμένη με αίμα και είναι από την τελευταία μέρα του Andrew. Είχε πάνω του το αίμα κάποιου και γέμισε την καρέκλα μου με αυτό. Και ακόμα δεν αφήνω τα παιδιά να την καθαρίσουν, καθώς αυτή η αναθεματισμένη καρέκλα μου θυμίζει τον Andy καθημερινά. Όλο το trailer είναι πολύ καθαρό εκτός απ'αυτήν την καρέκλα...

Δημοσίευση σχολίου

  1. Α ρε Νόρμαν... Πρέπει να είναι τρομερό "τυπάκι" αυτός ο άνθρωπος... "Εδενε" τόσο πολύ με τον Άντυ... Πραγματικά, σαν αδέρφια!Τόσο διαφορετικοί, που όμως πάντα συμπήρωναν ο ένας τον άλλο! Ίσως και γι'αυτό τον αποκάλεσε brother ο Άντυ στο επισόδιο που είδαμε αυτή την εβδομάδα...
    Αν λείψει σε εμάς, πραγματικά φανταστείτε πόσο θα λείψει σε εκείνον! Δεν είναι εύκολο να αποχωρίζεσαι έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια ήσουν κάθε μέρα μαζί του, έκανες παρέα και έτρωγες μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.