Ο Norman Reedus ελπίζει να μείνει ζωντανός μέχρι το τέλος της σειράς !Ο Daryl Dixon, τον οποίο υποδύεται ο Norman Reedus ελπίζει να είναι το τελευταίο άτομο που θα μείνει ζωντανό στη σειρά The Walking Dead.

Στη συνέντευξή του είπε συγκεκριμένα:
Ξεκίνησα από την πρώτη
season της σειράς και θα ήθελα να είμαι εκεί μέχρι το τέλος της. Προσπαθώ τόσο πολύ γι’ αυτή τη σειρά. Για μένα το να φύγω τώρα μοιάζει τόσο περίεργο. Είναι μία καθημερινή μάχη, με χίλιους διαφορετικούς τρόπους, αλλά έχω επενδύσει σ’ αυτή τη μάχη. Η οικογένεια μου είναι εδώ, μου αρέσει η ζωή μου εδώ, μ’ αρέσει να οδηγάω τη μηχανή μου για να πηγαίνω στη δουλεία μου. Έχω ζήσει στη Νέα Υόρκη για πολύ καιρό και τώρα κάθε φορά που γυρίζω εκεί θέλω απλά να επισκεφτώ ξανά την Georgia.

Ο Daryl αρχικά συζητήθηκε ως ο τελευταίος επιζών του group έπειτα από τα λόγια της Beth Greene(Emily Kinney) στην 4η season της σειράς που είπε στον ίδιο : 
                                     ’’Youre gonna be the last man standing’’


Το AMC, το οποίο μας παρουσιάζει τη σειρά The Walking Dead, πρόσφατα δήλωσε πως σχεδιάζουν τουλάχιστον ακόμα μία δεκαετία της σειράς με διάφορες διαμορφώσεις, και ότι αν παρουσιαστεί κάποια ταινία ή νέα σειρά για τον Daryl ο Norman Reedus θα είναι σύμφωνος.

Ο Norman ακόμα δήλωσε ότι θέλει να διηγηθεί αληθινές ιστορίες. 
Πιστεύω, είπε, ότι αυτή η σειρά είναι τεράστια. Τα σενάρια είναι μεγάλα και έχεις συγκεκριμένες μέρες να τα δουλέψεις, όμως έχει αποτέλεσμα, παρ’ όλα αυτά είναι δύσκολο. Γυρίζουμε σκηνές μέσα σε μία ώρα, οι οποίες αν ήταν σκηνές ταινίας θα χρειαζόντουσαν 4 μέρες για να γυριστούν. 
Στη συνέχεια δήλωσε θα ήθελα να ρίξουμε τους ρυθμούς τελείως να μην με πιέζουν, θα ήθελα ένα μικρό σενάριο και τη δυνατότητα να το τελειοποιήσω. Πιστεύω ότι θα ήταν αστείο και ειλικρινές.


Σε προηγούμενη συνέντευξή του ο Reedus είχε δηλώσει ότι αν έπρεπε να φύγει από τη σειρά θα ήθελε να έχει ένα απροσδιόριστο τέλος, θα ήθελα να εξαφανιστώ απλά στο δάσος, δήλωσε, και να αναρωτιούνται όλοι που πήγε αυτός ο άνθρωπος;
Δεν θέλω ο χαρακτήρας να πεθάνει είτε επειδή πυροβολήθηκε ή επειδή έγινε zombie, τα έχουμε δει όλα αυτά να συμβαίνουν στη σειρά. Εγώ θα ήθελα να φύγει ο Daryl όπως ακριβώς εμφανίστηκε στη σειρά, δηλαδή να εξαφανιστεί έτσι απλά.Ακόμα ο πρωταγωνιστής αμέσως απέρριψε τις φήμες που τον ήθελαν να πάρει τη θέση του Lincoln όταν φύγει, συγκεκριμένα είπε κανείς δεν θα πάρει τη θέση του Rick όταν αυτός φύγει απ’ τη σειρά.


Τέλος μας υπενθύμισε ότι όταν αποχωρήσει και ο Lincoln από τη σειρά, ο Reedus και η Melissa McBride, που υποδύεται την Carol θα είναι οι τελευταίοι δύο ηθοποιοί που θα έχουν παραμείνει ζωντανοί από την πρώτη season της σειράς.
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.