Το τέλος του Rick Grimes (SPOILERS)


Δύο επεισόδια απομένουν για το μεγάλο τέλος του Rick Grimes αλλά τι πραγματικά θα συμβεί ;
Στην διάθεση μας έχουμε μερικές πληροφορ ισχύειίες που καταφέραμε να βρούμε απο τα επεισόδια 4 & 5 τα οποία αναμένονται να είναι τα τελευταία επεισόδια του Rick . Σύμφωνα λοιπόν με αναφορές ο Rick θα κατευθύνει ένα κοπάδι από Walkers μακριά από την κατασκήνωση. Στον δρόμο θα περικυκλωθεί και θα πέσει από το άλογο του και θα καρφωθεί σε κάποια σίδερα και στην συνέχεια θα πεθάνει από αιμορραγία. Όλα αυτά θα συμβούν στο 4ο επεισόδιο που θα τελειώσει με τον Rick να χάνει τις αισθήσεις του . Στο 5ο επεισόδιο θα ξεκινήσει η έξοδος του Rick. Το τέλος του θα είναι πολύ trippy με αρκετές παραισθήσεις ή Flashbacks λόγο της αιμορραγίας. Θα δούμε τους Shane, Hershel και Sasha (τουλάχιστον). Ωστόσο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και το γεγονός για μια πληροφορία που αναφέρει ότι το τέλος του θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του σε μελλοντικές Season. Αν σε αυτό θα παίξουν ρόλο οι άνθρωποι του ελικοπτερου δεν το γνωρίζουμε αλλά δεν το αποκλείουμε . (Για το αν οι φήμες για ένα ανοιχτό τέλος ισχύουν δεν είμαστε 100% σίγουροι)
Για την ώρα δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κατι πέρα απο τον τραυματισμό του, την αιμορραγία και τις παραισθήσεις . 
Το θέμα θα ενημερώνεται καθώς οι μέρες θα παίρνουν και θα είμαστε σε θέση να εξακριβώσουμε παραπάνω πληροφορίες ! Stay Tuned καθώς τις επόμενες ημέρες περιμένουμε πολλές εξελίξεις.
UPDATE 1  
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το σημείο στο όποιο ο Rick θα πέσει και θα καρφωθεί . Αυτό θα γίνει στο 4ο επεισόδιο που θα τελειώσει με τον Rick να χάνει τις αισθήσεις του . Ωστόσο μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το κεντρικό πρόσωπο του 5ου επεισοδλιου θα είναι ο Rick . Κάπως θα γλυτώσει απο αυτήν την κατάσταση και θα δούμε την προσπάθεια του να επιστρέψει πίσω στην γέφυρα .Στο 5ο επεισόδιο θα δούμε και την σκηνή με τις ματωμένες μπότες του απο το Trailer. Μένει να δούμε αν θα έχει ένα επικό θάνατο ή κάπως θα σωθεί και θα αποχωρήσει απο την σειρά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον !
UPDATE 2
Μπορούμε πλέον να σας αποκαλύψουμε πως ο Rick θα ζήσει ! Στο 5ο επεισόδιο θα έρθει για ακόμα μια φορά κοντά στον θάνατο στην γέφυρα όλοι θα νομίζουν πως πέθανε αλλά θα μας αποκαλυφθει πως έχει επιζήσει η Jadis θα καλέσει το ελικόπτερο και μαζί με τον Rick θα φύγει για ένα μακρινο μέρος ! Παραπάνω λεπτομέρειες για το σε τι κατασταση θα φύγει ο Rick θα σας αποκαλύψουμε αύριο στο θέμα μας με τα αναλυτικά Spoiler του επεισοδίου .Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.