Τι συμβαίνει στους Saviors ;


Ένα ακόμα μυστήριο εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια μας στο 2ο επεισόδιο της 9ης Season. Όπως μάθαμε 6 Saviors έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο μήνα και μερικοί από αυτούς ήταν άτομα με οικογένεια οπότε δεν είχαν λόγο να παρατήσουν την ζωή τους εκεί . Το τέλος του επεισοδίου μας έδειξε τον Justin να συναντάει κάποιον στο δάσος και αμέσως μετά κάτι ή μάλλον κάποιος να τον αρπάζει. 
Σίγουρα το άτομο που συνάντησε ο Justin ήταν κάποιος που γνώριζε καθώς δεν έδειξε τρομαγμένος όταν κατάλαβε ποιος ήταν αυτό όμως δεν σημαίνει πως το άτομο που συνάντησε δεν ήταν επικίνδυνο . 
Πίσω λοιπόν από την εξαφάνιση των Saviors κρύβονται οι γυναίκες του Oceanside ! Ναι καλά διαβάσατε όπως θα αποκαλυφθεί στο επόμενο επεισόδιο έκαναν τα στραβά μάτια μέχρι που η Maggie τους έδωσε το παράδειγμα εκτελώντας τον Gregory . Σε περίπτωση που το έχετε ξεχάσει οι Saviors έχουν σκοτώσει όλους τους άντρες από την ομάδα τους και οι "αμαζόνες" της σειράς μας δεν το χουν ξεχάσει. Στο επόμενο επεισόδιο αυτό θα αποκαλυφθεί και μάλιστα οι Saviors θα θρήνησουν ακόμα ένα θύμα καθώς το Oceanside θα εκτελέσει την Arat η οποία όπως θα μάθουμε είχε σκοτώσει τον αδερφό της Cyndie λέγοντας No exceptions ! 
Φυσικά θα υπάρξουν αναλυτικά Spoiler για το επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα αλλά για την ώρα πάρτε αυτήν την πληροφορία ως δωράκι ! 
Από εδώ και πέρα θα πρέπει να δίνουμε βάση και στις μικρότερες λεπτομέρειες στα επεισόδια καθώς μπορεί να κρύβουν πολλά μυστικά ! Όπως για παράδειγμα αυτή η φαινομενικά ασήμαντη σκηνή που η Enid κάνει ράμματα στην Cyndie και εκείνη λέει πως το έπαθε κόβοντας πατάτες... Όχι το έπαθε σκοτώνοντας Saviors !
Το Review μας για το 2ο επεισόδιο μπορείτε να διαβάστε >ΕΔΩ<
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.