The Bridge Spoilers (9.02)


Η 9η Season ξεκίνησε και μετά από μια καλή εισαγωγή την οποία αναλύσαμε και σχολιάσαμε ερχόμαστε στο 2ο επεισόδιο το οποίο θα φέρει καταστάσεις στην επιφάνεια που δεν περιμέναμε ! Αναλυτικότερα : Το επεισόδιο ξεκινάει 35 μέρες μετά την εκτέλεση του Gregory . Όλες οι κοινότητες συνεργάζονται για να επισκευάσουν την γέφυρα έχουν δημιουργήσει μια κατασκήνωση μεσα στο δάσος για να είναι πιο κοντά και να μην χρειάζεται να μετακινούνται καθημερινά.   Το επεισόδιο εξελίσσεται στην γέφυρα , την κατασκήνωση και το Hilltop.
Σχετικά με την κατασκήνωση και την γέφυρα.
Ο Aaron συζητάει με τον Daryl του λέει για την Gracie το μωράκι που έχει υιοθετήσει νοιώθει πολύ περήφανος και λέει στον Daryl πως και εκείνος θα γινόταν σπουδαίος πατέρας.  Ο Daryl φυσικά τον κοιτάει με απορία.  Ο Jastin ο Savior που είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο προσπαθεί να πιεί παραπάνω νερό από ότι του αναλογεί και σπρώχνει τον Henry που μοιράζει το νερό . Ο Henry τον ρίχνει κάτω με το ραβδί του κάτι που είναι αρκετά αστείο. Ο Daryl επεμβαίνει και σταματάει τον Justin φυσικά θα πιαστούν στα χέρια. Ο Daryl θα συζητήσει με τον Rick και η Carol θα είναι παρούσα , οι δυο τους θα έρθουν σε αντιπαράθεση. Αρκετά θα δούμε και την Jadis η οποία έχει έρθει κοντά με τον Father G. Συγκεκριμένα κανείς δεν την πολύ εμπιστεύεται έτσι ο Gabriel σαν άτομο του Θεού την έχει πλησιάσει. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και σε ρομαντικό επίπεδο ! Σε μια από τις σκοπιές της Jadis εκείνη θα δει το ελικόπτερο και υποψιαζόμαστε πως το μυστήριο επιτέλους θα λυθεί.  Ένα κοπάδι πλησιάζει την γέφυρα η Rosita και η Arat έχουν ετοιμάσει εκρηκτικά για να απομακρύνουν τους Walkers.    Επίσης σαν σύστημα ασφαλείας έχουν βάλει και δύο σειρήνες η μια σειρήνα θα ενεργοποιηθεί από τον Jerry για την άλλη είναι υπεύθυνος ο Justin και δεν ενεργοποιεί ποτέ την σειρήνα του. Το κοπάδι πλησιάζει και εκεί γίνεται ένα τρομακτικό ατύχημα . Έχουν στοιβαγμένα κάποια ξύλα για την κατασκευή της γέφυρας και μερικά ξύλα πλακώνουν το χέρι του Aaron.  Το χέρι του δεν μπορεί να σωθεί και η Enid το ακρωτηριάζει . Η ομάδα ενώνεται και πολεμάει τους Walkers ο Rick πυροβολαει τα ξύλα και πλακώνει τους Walkers.  Όταν ο Daryl μαθαίνει ότι για την κατάσταση ευθύνεται ο Justin ξεκινάει να τον πλακώνει ξανά η Carol προσπαθεί να τον σταματήσει και ο Rick εξορίζει τον Justin λέγοντας του πως αν τον ξαναδεί θα πάθει χειρότερα. Η Carol θα ζητήσει από τον Ezekiel να δοκιμάσει το δαχτυλίδι κάτι που δείχνει πως θα δεχτεί την πρόταση του.
Στο Hilltop
Η Michonne επισκέπτεται το Hilltop για να ενημερώσει την Maggie πως το Sanctuary έχει στείλει τα καύσιμα εδώ και μια εβδομάδα και δεν έχει παραλάβει τα τρόφιμα που είχαν συμφωνήσει να τους δώσει.  Η Maggie λέει πως δεν παρέλαβε ποτέ τα καύσιμα οπότε αρνείται να δώσει το φαγητό.  Η Tammy θέλει να δει τον άντρα της που η Maggie έχει φυλακίσει στο Hilltop ο Jesus δεν την αφήνει καθώς δεν έχει εντολή της Maggie. Αργότερα η Michonne και ο Jesus πιέζουν την Maggie να αφήσουν την Tammy να δει τον άντρα της και εκείνη δέχεται . Όταν τους βλέπει μαζί η Maggie συγκινείται και τον αφήνει ελεύθερο.   Η Maggie συμφωνεί να στείλει τα τρόφιμα στο Sanctuary.  Η Michonne την ρωτάει γιατί άλλαξε γνώμη και εκείνη της λέει πως σκέφτηκε τον πατέρα της που είχε πρόβλημα με τον αλκοολισμό και πως του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία . Έτσι ο Earl κερδίζει μια δεύτερη ευκαιρία και η Maggie ελπίζει πως θα αλλάξει και πως δεν θα καταλήξει σαν τον Gregory.
Στην Alexandria.
Μια σκηνή έχουμε και στην Alexandria με τον Rick να επισκέπτεται το κελί του Negan.
BONUS SPOILER.   Μερικοί Saviors έχουν αρχίσει και εξαφανίζονται . Επίσης στο τέλος του επεισοδίου βλέπουμε τον Justin που τον έχει εξορίσει ο Rick να είναι μόνος κάποιον εντοπίζει στο δάσος και καθώς πλησιάζει να δει ποιος είναι κάποιος άλλος βγαίνει και τον σκοτώνει ! Ίσως έχουμε την πρώτη εμφάνιση των Whisperers  .

 Μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας (Πατήστε ΕΔΩ ) .
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Στην τελευταία σκηνή, εκεί που σκοτώνεται ο Justin, δεν πρέπει να ήταν Whisperers... Ο Justin έδειχνε να γνωρίζει ποιός ήταν εκεί. Τον χαιρετάει και κάνει να τον πλησιάσει μιλώντας του... Οπότε κάτι άλλο ετοιμάζουν οι "πιστοί" του Νίγκαν... Ας μην ξεχάσουμε και την ατάκα που είπε στον Ρικ... "Δεν φτιάχνεις έναν καινούριο κόσμο...Απλά τον προετοιμάζεις για εμένα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ελικοπτερο έχει το σύμβολο του Bonzo!! Led Zeppelin και στην Αποκαλυψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.