TWD REVIEW 9x03


''Warning Signs'' : Review 9.03


3ο επεισόδιο της Season και ήδη απαντήσεις άρχισαν να δίνονται . Ενα πολύ δυνατό επεισόδιο που έδωσε απάντηση στο μυστήριο με τους Saviors αλλά άρχισε να ξετυλίγει και την παράξενη σύνδεση της Jadis με τους ανθρώπους που έχουν το ελικόπτερο. 
(Τα σχόλια σας για το επεισόδιο περιμένουμε ΕΔΩ )
Αναλυτικότερα : Το επεισόδιο ξεκίνησε με ένα Group από Walkers να τρέφονται με τον Justin ο ίδιος έγινε Walker και γρήγορα καταλάβαμε πως αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα για την ομάδα μας . Τίτλοι αρχής και το ζεύγος Grimes ξεκινάει την μέρα του. Ο Rick φυλάει την Michonne , τσεκαρει την Judith που είναι άρρωστη και στην συνέχεια ακουμπάει το αποτύπωμα του Carl . Rick και Michonne στην συνέχεια μοιράζονται μια τρυφερή στιγμή με εκείνον να την ευχαριστεί για όσα κάνει και να της προτείνει να αρχίσουν να δουλεύουν και σε εναν άλλον τρόπο δημιουργίας του μέλλοντος υπονοώντας ακόμα ένα μωράκι.

Αλλάζουμε σκηνικά και βρισκόμαστε στον δρόμο με την Maggie και τον αντικαταστάτη του Glenn (πλάκα κάνω ) τον Kal που μεταφέρουν προμήθειες στο Sanctuary. Στον δρόμο τους συναντούν μερικούς Saviors με τον Jed να προκαλεί την Maggie . Οι Saviors ψάχνουν τον φίλο τους τον Justin και ρωτούν την Maggie αν γνωρίζει κάτι, όταν εκείνοι θα πάρουν την πορεία τους η Maggie θα συναντήσει τον Justin που πλέον κόβει βόλτες ως Walker. Rick, Michonne και Judith περνάνε όμορφες στιγμές ώσπου ο Scott θα τους διακόψει για να μεταφέρει τα νέα για τον Justin στους Michonne και Rick. Μεταφερόμαστε στην κατασκήνωση στο δάσος που ο θάνατος του Justin έχει ξεσηκώσει τους Saviors που πλέον απαιτούν όπλα για την ασφάλεια τους .


Ο Alden και η Laura με την Arat προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους στους υπόλοιπους Saviors . Όταν ο Jed χτυπήσει τον Alden η Carol θα επέμβει και θα τραβήξει όπλο μαζί με τους υπόλοιπους από την ομάδα μας προς τους Saviors εκείνοι δεν θα τα παρατήσουν και θα αρπάξουν ότι εργαλείο βρουν μπροστά τους για να επιτεθούν.

Στο στόχαστρο τους είναι ο Daryl και η Anne καθως είναι τα άτομα που έχουν το μεγαλύτερο 
"αποθημένο" προς τους Saviors . Και ενώ η κατάσταση είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα ο Rick καταφθάνει και διαλύει τον καυγά. Μετά τον καυγά ο Rick ρωτάει τον Gabriel αν ξέρει τι έκανε η Anne το βράδυ που πέρασε και εκείνος θα του πει ψέματα ότι πέρασαν όλο το βράδυ μαζί . Έπειτα ο Rick θα μιλήσει με τον Daryl οι δυο τους έχουν έναν διάλογο γεμάτο νόημα .
Ο Rick θέλει να βεβαιωθεί πως ο Daryl δεν έχει κάνει κάτι και του ζητάει να προσπαθήσει για το μέλλον .Ο Daryl ρωτάει τον Rick "Γιατί αυτοί (οι Saviors) έχουν αυτό το μέλλον και όχι ο Glenn ο Abraham και η Sasha. O Rick τελειώνει την συζητηση με τον  Daryl λέγοντας του να προσπαθήσει και να θυμηθεί πως κάποτε είχε συγχωρέσει το άτομο που κλείδωσε τον αδερφό του σε μια ταράτσα .
 
Οι ομάδες έχουν γυρίσει στα πόστα τους καθώς κρατάνε τους δρόμους καθαρούς από Walkers .Η Cyndie με την Maggie ανιχνεύουν μερικούς Walkers και το αναφέρουν , στην συνέχεια πάνε να τους εξοντώσουν μόνες τους και όταν σχεδόν τα έχουν καταφέρει εμφανίζεται και η ομάδα του Rick. 

Μια περιπολία που έπρεπε να είχε φτάσει για ενισχύσεις δεν έφτασε ποτέ οπότε η ομάδα μας πάνε να τους βρουν . Η Arat έχει εξαφανιστεί και βρίσκουν την Beatrice αναίσθητη. Αμέσως καταλαβαίνουν πως όποιος εκτελεί τους Saviors βρήκε το επόμενο θύμα του. Τα "υψηλόβαθμα" μέλη της ομάδας μας κάνουν ένα μικρό συμβούλιο στο οποίο αποφασίζουν να κρύψουν την εξαφάνιση της Arat μέχρι να μάθουν τι της έχει συμβεί, χωρίζονται σε ομάδες των δυο και βγαίνουν έξω για να βρουν την Arat.
O Rick ψάχνει με την Carol για την εξαφανισμένη Savior όταν πέφτουν σε μια παγίδα του Jed. Carol και Rick έξυπνα θα συνεργαστούν και με μικρά νοήματα θα πάρουν πάλι το πάνω χέρι. 
Στην συνέχεια μεταφερόμαστε στην χωματερή της Jadis που θα την δούμε να έρχεται σε επικοινωνία με την κοινότητα με το ελικόπτερο . Μιλάει με έναν άντρα και την ρωτάει αν έχει ένα Α ή ένα Β . Εκείνη προσπαθεί να μάθει αν ευθύνονται εκείνοι για την εξαφάνιση των Saviors και εκείνος της λέει πως όχι. Του ζητάει να την πάρουν αλλά εκείνος λέει πως πρέπει να πληρώσει το χρέος της με ένα Α. Ο Gabriel θα εμφανιστεί και θα της ζητήσει να του πει τι συμβαίνει . Η Jadis του λέει πως θέλει να τον πάρει μαζί της σε ένα μέρος πέρα από κάθε φαντασία αλλά δεν θα πρέπει να πει τίποτα σε κανέναν και να την βοηθήσει με ένα μέρος της συμφωνίας. Ο Gabriel αρνείται και η Jadis τον χτυπάει αφήνοντας τον αναίσθητο . 

Οδηγούμαστε στο τέλος του επεισοδιου με Daryl και Maggie στην αναζήτηση της Arat . Οι δυο τους συζητάνε για το όραμα του Rick καταλήγουν στο συμπέρασμα πως συμφωνούν μαζί του αλλά ψυχολογικά δεν βλέπουν τα πράγματα με το ίδιο μάτι. Τότε ο Daryl θα παρατηρήσει ένα βέλος καρφωμένο σε έναν Walker και θα πει στην Maggie πως ξέρει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση των Saviors .

Το δίδυμο θα κατευθυνθεί στο μέρος που παλιά ζουσε η ομάδα του Oceanside και τότε θα βρουν τις αμαζόνες να σημαδεύουν την Arat. Εξηγούν πως ο Justin σκότωσε τον σύζυγο της Beatrice και η Arat τον 11 χρονο αδερφό της Cyndie . H Cyndie λέει πως η Arat χαμογελαγε όταν το έκανε λέγοντας "όχι εξαιρέσεις". Στην συνέχεια λέει πώς πήγε με τα νερά του Rick καθώς αυτό νόμιζε πως έπρεπε να κάνει ωστόσο όταν η Maggie εκτέλεσε τον Gregory αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Η Arat παρακαλάει τον Daryl για βοήθεια αλλα Daryl και Maggie γυρνάνε την πλάτη τους και η Arat δολοφονείται ! Το επεισόδιο τελειώνει με το δίδυμο να αποφασίζει πως αρκετά προσπάθησαν με τις ιδέες του Rick και πως ήρθε η ώρα να επισκεφτούν τον Negan ! 
Trailer για το επόμενο επεισόδιο μπορείτε να δείτε > ΕΔΩ <.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.