Warning Signs Spoilers (9.03)Παρακάτω ακολουθούν Spoiler για το 3ο επεισόδιο όπως φαίνεται θα είναι ένα δυνατό επεισοδιο οπότε διαβάζεται με δικό σας ρίσκο :

Το επεισόδιο ξεκινά με Walkers να τρώνε κάτι γρήγορα θα δούμε πως αυτό το κάτι είναι ο Justin και πλέον είναι και εκείνος Walker. Οι τίτλοι πέφτουν και οι Michonne Rick ανταλλάσσουν μερικά φιλιά πριν ο δεύτερος φύγει. Ο Rick ακουμπάει το αποτύπωμα του Carl. Η Judith έχει βήχα και ο Rick με την Michonne σχεδιάζουν να την πάνε στον Siddiq αργότερα θα έχουν μια μέρα όλοι μαζί. Ο Rick λέει στην Michonne πως μπορούν να φτιάξουν το μέλλον και με έναν άλλο τρόπο υπονοώντας μια ακόμα εγκυμοσύνη;!
Η Maggie θα μεταφέρει τρόφιμα στο Sanctuary στον δρόμο θα πετύχει μερικούς Saviors οι οποίοι ψάχνουν τους εξαφανισμενους φίλους τους. Ένας από τους Saviors ο Jed είναι κάπως προσβλητικός και η Arat με την Laura ρίχνουν τους τόνους.Πίσω στην Alexandria η οικογένεια Grimes επισκέπτεται τον Siddiq και αργότερα περνάνε ωραίες στιγμές, κάνουν πικ νικ και παίζουν και λένε παραμύθια. Ο Scott θα τους διακόψει και θα αναφέρει στην Michonne πως η Maggie βρήκε τον Justin ως Walker και δεν φαίνεται με ατύχημα. Το σώμα του Justin είναι πίσω στην κατασκήνωση που πολλές διαμάχες ξεκινούν. Ο Alden θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά ο Jed θα τον χτυπήσει . Η Carol θα επέμβει με το χέρι της στο όπλο της . Η Laura επίσης προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Στο τέλος η ομάδα μας τραβάει όπλα στους Saviors οι οποίοι κρατούν τσεκούρια και άλλα εργαλεία για να αμυνθούν. Οι γυναίκες από την ομάδα των Saviors είναι η φωνή της λογικής και αφοπλίζουν τους άντρες που έχουν φτάσει στα άκρα. Ο Rick θα ρωτήσει τον Father G. αν γνωρίζει που ήταν η Anne όλο το βράδυ καθώς λόγο του ιστορικού που έχει με τους Saviors θεωρείται ύποπτη. Εκείνος λέει πως ήταν μαζί της όλο το βράδυ και ο Rick του προτείνει να την προσέχει γιατί μερικοί δεν την εμπιστεύονται. Ο Alden θέλει όπλα για μερικούς από τους Saviors καθώς πιστεύει πως κινδυνεύουν. Μαθαίνουμε πως ο Father G. είπε ψέματα στον Rick καθώς ρωτάει την Anne που ήταν όλο το βράδυ. Ο Rick θα κάνει μια κουβέντα με τον Daryl για την κατάσταση. Ο Rick του λέει πως μερικοί των θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση των Saviors. Υπάρχει μια ωραία στιγμή που ο Daryl ρωτάει τον Rick "Γιατί αυτοί (οι Saviors) έχουν αυτό το μέλλον και όχι ο Glenn ο Abraham και η Sasha. O Rick τελειώνει την συζητηση με τον  Daryl λέγοντας του να προσπαθήσει και να θυμηθεί πως κάποτε είχε συγχωρέσει το άτομο που κλείδωσε τον αδερφό του σε μια ταράτσα . Όλοι είναι στις θέσεις τους και καθαρίζουν μερικούς Walkers η Maggie με την Cyndie βλέπουν μερικούς Walkers και το αναφέρουν . Ο Rick λέει πως κατευθύνεται προς τα εκεί και ζητάει ενισχύσεις από μια ομάδα . Υπάρχει μια ωραία σκηνή μάχης με τους Walkers ο Rick με μερικά άτομα καταφθάνουν αλλά η ομάδα που ζήτησε ενισχύσεις δεν ήρθε ποτέ οπότε πάνε να τους βρουν. Βρίσκουν ένα από τα κορίτσια του Oceanside αναίσθητο . Η Arat εχει εξαφανιστεί και ο Rick λέει στην Carol να πάνε να την βρουν καθώς την εμπιστεύεται. H Maggie και ο Daryl συζητούν . Η Maggie συμφωνεί με τα σχέδια του Rick αλλά ψυχικά δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο όπως και ο Daryl. O Daryl βλέπει ένα βέλος σε εναν Walker και λέει πως ξέρει ποιος πήρε την Arat. 
Παρακάτω έχουμε μερικά Spoiler για την Anne και το ελικόπτερο .
Η Anne θα επιστρέψει στην χωματερή της εκεί θα ψάξει κάποια πράγματα και θα βρει έναν ασύρματο, τον οποίο θα χρησιμοποιήσει για να έρθει σε επαφή με τα άτομα που έχουν το ελικόπτερο . Παρακάτω ακολουθεί ο διάλογος που θα έχει η Jadis με τον πιλότο του ελικοπτέρου (Με κόκκινο είναι όσα λέει η Jadis και με μπλε ο πιλότος )
"Εδώ Jadis ξέρω πως είστε κοντά , είδα το ελικόπτερο εχθές βράδυ" "Τι έχεις; Ένα A ή ένα B ; "Τι έγινε εχθές βράδυ εσείς τους πήρατε ;" (Ρωτάει για τους Saviors που έχουν χαθεί). "Δεν είχαμε παραλαβές . Αλλά η συμφωνία ισχύει . Έχουμε Α ή  Β ; " 
Η Jadis στην συνέχεια λέει πως έχει ήδη πληρώσει το χρέος της αλλά ο πιλότος της λέει πως πρέπει να τους αποζημιώσει δίνοντας τους ένα Α. 
Στην συνέχεια βλέπουμε πως ο Father G. την έχει ακολουθήσει . Η Jadis του παραδέχεται ότι έκανε εμπόριο μαζί τους εκείνοι της έδιναν τρόφιμα και εκείνη ως αντάλλαγμα τους έδινε ανθρώπους ! Στην συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον Gabriel να πάει μαζί της πολύ μακριά χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στον Rick. Εκείνος αρνείται και η Jadis τον χτυπάει αφήνοντας τον αναίσθητο .
Καθώς ψάχνουν για την Arat Carol και Rick θα πέσουν σε μια παγίδα . Ο Jed θα πιάσει την Carol και θα της βάλει ένα μαχαίρι στον λαιμό ο Rick τον σημαδεύει και προσπαθεί να διαπραγματευτεί . Μέσα σε μερικές στιγμές και η Carol παίρνει την κατάσταση στα χέρια της καθώς κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της ή αλλιώς ένα μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιεί για να τραυματίσει τον Jed και να ξεφύγει. Ο Daryl και η Maggie θα βρουν τα κορίτσια του Oceanside να σημαδεύουν την Arat. Εξηγούν πως ο Justin σκότωσε τον σύζυγο της Beatrice και η Arat τον αδερφό της Cyndie . H Cyndie λέει πως η Arat χαμογελαγε όταν το έκανε λέγοντας "όχι εξαιρέσεις". Στην συνέχεια λέει πώς πήγε με τα νερά του Rick καθώς αυτό νόμιζε πως έπρεπε να κάνει ωστόσο όταν η Maggie εκτέλεσε τον Gregory αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της. Η Arat παρακαλάει τον Daryl για βοήθεια αλλα Daryl και Maggie γυρνάνε την πλάτη τους και η Arat δολοφονείται !

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.