Ποιοί είναι οι Whisperers ;


Αναμενόμενος ο ερχομός τους σε όσους διαβάζουν τα Comics και πολλοί ήδη θα γνωρίζουν ποια είναι η ιδεολογία τους και τι τους κάνει τόσο ξεχωριστούς σαν απειλή. Παρακάτω θα αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά τους από το Comic . Προς το τέλος του θέματος θα έχουμε κάποια Spoiler από την ιστορία τους ωστόσο θα το επισημάνουμε για να σταματήσετε την ανάγνωση όσοι δεν θέλετε να ξέρετε !


Η ιδεολογία τους . 

 


Οι Whisperers είναι άνθρωποι οι οποίοι χρησιμοποιούν δέρμα από Walkers ως κάλυψη έχουν δημιουργήσει μάσκες από το δέρμα τους κάτι που τους επιτρέπει να ζουν ανάμεσα σε κοπάδια από Walkers χωρίς εκείνοι να τους καταλαβαίνουν. Όταν θέλουν να έρθουν σε επικοινωνία απλά ψιθυρίζουν και ο ένας μεταφέρει το ''νέο'' στον άλλον πάντα ψιθυριστά ! Οι μάσκες πέρα από την κάλυψη που τους δίνουν ανάμεσα στους Walkers τους καλύπτουν και από το ανθρώπινο μάτι καθώς μέσα στις τεράστιες στρατιές από νεκροζωντανους δύσκολα κάνεις θα τους διακρίνει. Λειτουργούν σαν ζώα , δεν υπάρχουν κανόνες και εύκολα θα έλεγε κάποιος ότι δεν έχουν και συναισθήματα . Πιστεύουν πως το να προσπαθείς να ζήσεις με τα πρότυπα του παλιού κόσμου είναι λάθος και πως οι άνθρωποι θα πρέπει να αποδεχτούν την ζωώδη φύση τους. Φυσικά από την στιγμή που δρουν έτσι αρχηγός τους είναι η Alpha και υπαρχηγός τους ο Beta ακριβώς όπως θα συνέβαινε και σε ένα κοπάδι άγριων ζώων. Οι ίδιοι μαρκάρουν την περιοχή τους με πασσάλους και αλίμονο σε όποιον περάσει τα σύνορα τους !

Αυτό που τους κάνει τόσο ξεχωριστούς ως απειλή.


Οι πρώτες season της σειράς μας είχαν ως βασική απειλή τους Walkers αργότερα στο παιχνίδι μπήκαν οι άνθρωποι που αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη απειλή της σειράς. Οι Whisperers συνδιάζουν και την ανθρώπινη απειλή αλλά και την απειλή των Walkers . Πέρα από το ότι ζουν ανάμεσα στα κοπάδια τους καταφέρνουν και στρέφουν τα πλήθη τους στην τοποθεσία που θέλουν να επιτεθούν . Βέβαια αυτό για ακόμα μια φορά αποδεικνύει πως ο άνθρωπος είναι η μεγαλύτερη απειλή από όλες καθώς χρησιμοποιούν μέχρι και τους Walkers σαν όπλο. Ναι ο Negan ήταν ένας τεράστιος και μοχθηρός Villain που έκανε απαράδεκτα πράγματα αλλά ο ίδιος είχε κάποιους κανόνες για παράδειγμα δεν θα επέτρεπε ποτέ σε κάποιον από την ομάδα του να βιάσει μια γυναίκα. Αντίθετα οι Whisperers είναι εντάξει και με αυτό καθώς θεωρούν πως είναι απλά στην φύση τους.

Alpha , Beta και Lydia

Τα βασικότερα μέλη από την ομάδα των Whisperers. Η Lydia είναι η κόρη της Alpha και αργότερα το ερωτικό ενδιαφέρον του Carl . Για ευνόητους λόγους αυτό δεν θα γίνει στην σειρά ωστόσο η Lydia θα κάνει την εμφάνιση της στην 9η Season με το Casting του χαρακτήρα να έχει ολοκληρωθεί. (Το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της χωρίς τον Carl μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ ) . Η Alpha είναι μια στωική γυναίκα βλέποντας την παγώνεις είναι απρόβλεπτη και δεν διαπραγματεύεται, το κακό που κάνει τεράστιο ωστόσο αυτό θα το αναφέρουμε παρακάτω για να δώσουμε χρόνο σε όσους δεν θέλουν να ξέρουν . Ο Beta από την άλλη είναι ψηλά στην ιεραρχία αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να πάει κόντρα στην Alpha είναι πιστός και εκτελεί όλες τις εντολές που θα του δώσει η ανώτερη του. Πολύ δυνατός μπορούμε να πούμε πως ο Negan μπροστά του φαίνεται σαν μύγα . (Πατώντας πάνω στα όνοματα τους μπορείτε να δείτε ποιοί ηθοποιοί θα τους ενσαρκώσουν στην σειρά ).
Παρακάτω θα αναφέρουμε μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα που γίνονται στο Arc των Whisperers οπότε ρίχνουμε ένα SPOILER ALERT σε περίπτωση που δεν θέλετε να ξέρετε . Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως τα γεγονότα του Comic θα μεταφερθούν αυτούσια στην σειρά ! 

Είναι βάρβαροι !


 Όπως αναφέραμε παραπάνω ο βιασμός είναι φυσιολογικό γεγονός για τους Whisperers . Μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές ήταν όταν η Alpha παραδέχτηκε πως επιτρέπει στην "φυλή" της να βιάζουν την ίδια της την κόρη ! Το να προσπαθούσε να τους εμποδίσει θα πήγαινε κόντρα στην ιδεολογία της επομένως καταλαβαίνετε ότι η διαπραγμάτευση μαζί της είναι αδύνατη. 


Οι ματωμένοι πάσσαλοι


Παραπάνω αναφέραμε το μακελειό που κάνει η Alpha αλλά και την οριοθέτηση των συνόρων τους η οποία γίνεται με πασσάλους. Καθώς λοιπόν οι ομάδες μας γιορτάζουν με ένα Festival την δημιουργία του πολιτισμού κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν η Lydia ήταν αιχμάλωτη της ομάδας μας ωστόσο έχει έρθει κοντά με τον Carl. Όταν πάνε να παραδώσουν την Lydia πίσω στην μητέρα της εκείνη αρνείται να πάει μαζί της καθώς θέλει να μείνει με την ομάδα μας. Αυτό εξοργίζει την Alpha που διατάζει τον Rick να πάρει την κόρη της καθώς πλέον δεν της επιτρέπει να μείνει μαζί της. Ενημερώνει τον Rick πως έχει κάνει την οριοθέτηση των συνόρων και τον απειλεί πως αν τους δει πέρα από τους πασσάλους της θα στείλει στρατιές από Walkers στις κοινότητες τους. Γυρνώντας πίσω η ομάδα μας θα βρει τα σύνορα και τους πασσάλους αλλά η Alpha θα έχει σκοτώσει 12 κατοίκους από τις κοινότητες (Alexandria, Hilltop, Kingdom και Sanctuary ).Τα κεφάλια των ατύχων κατοίκων θα είναι καρφωμένα στους πασσάλους με τα κεφάλια των Rosita και Ezekiel να βρίσκονται εκεί κάνοντας τους τα σημαντικότερα θύματα αυτής της σφαγής. Είναι μια αρκετά σοκαριστική σκηνή που δεν ξέρουμε αν θα δούμε και στην σειρά !

Το τέλος της Alpha 


Όσο και να σας φανεί παράξενο η Alpha βρίσκει τον θάνατο της από τα χέρια του Negan. Μετά την απόδραση του ο Negan καταφέρνει να εισχωρήσει στα κοπάδια των Whisperers και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους . Μετά από καιρό συμβίωσης η Alpha τον εμπιστεύεται και όταν αφήνει την άμυνα της εκείνος την αποκεφαλίζει. Το κεφάλι της θα παραδώσει ως δώρο στον Rick . Κάνεις δεν ξέρει την πραγματική αιτία πίσω από αυτήν του την κίνηση ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα βήμα προς την εξιλέωση του . Φυσικά δεν τελείωνει έτσι η ιστορία με τους Whisperers καθώς μετά από τον θάνατο της Alpha αναλαμβάνει ο Beta και ο πόλεμος ξεκινά ! 

Αυτά είναι τα βασικότερα σημεία από την ιστορία των Whisperers και όλα οσα πρέπει να περιμένετε από αυτούς. Ο Greg Nicotero ήδη υποσχέθηκε πως η Alpha θα είναι η καλύτερη κακός που έχει περάσει από την σειρά ανεβάζοντας τις προσδοκίες στα ύψη. Εννοείται πως για τους σκοπούς της σειράς θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην ιστορία τους επομένως μένει να δούμε πως θα εμφανιστούν στην οθόνη μας . 
Για περισσότερα σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά Like στην σελίδα μας στο Facebook 
> The Walking Dead Greek Fanatics <

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.