Οι τοπ 3 σκηνες του 9.07

  1.Η Συνάντηση με ένα παλιό καλό φίλο:


H Carol αρχίζει ένα ταξίδι με τον Henry προς το Hilltop, όμως έκανε μία μικρή στάση βοήθειας από ένα παλιό της φίλο. Μέτα από χαρά που είδε τον παλιό της φίλο Daryl μετά από τόσο καιρό , ο Daryl όμως δεν είναι μόνος του είναι με ένα σκύλο όπου του έγινε πλέον και η πιο στενή του συντροφιά.
H Carol των παρακαλάει να πάει μαζί της στο Hilltop όπου θα μπορεί ο ίδιος να επιβλέπει τον Henry γιατί αυτή δεν θα μπορεί να μείνει όμως ο Daryl της λέει πως δεν μπορεί γιατί ακόμα ψάχνει απεγνωσμένα την σωρό του αγαπημένου φίλου του τον Rick όπου και δεν τον βρίσκει.

Ανάμεσα στο βράδυ ο Daryl ψάχνει για τον σκύλο του τον όποιο τον είχε χάσει και κατάλαβε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα έτσι o Henry τον ακολουθεί και τον βοηθάει να ξεφύγουν από τους walkers όπου και εκεί ήταν κρυμμένη και η Carol όπου και αυτή βοήθησε, την επόμενη μέρα ο Daryl θεώρησε πως ήταν σωστό να πάει και αυτός στο Hilltop για χάρη της πολύ αγαπημένης του φίλη και προστάτιδα Carol.!!

2 Η διαδρομή προς το Hilltop:Βλέπουμε πως η ομάδα της Magna άσχετος με της διάφορες αντιπαραθέσεις που είχαν με την Michonne ξεκινάνε όλοι προς το Hilltop. H Michonne έχει μία μικρή συζήτηση με την Yumiko η οποία της εκφράζει το πόσο θέλουν να βρουν ένα μέρος ασφαλές για την ομάδα της, η Michonne της εξηγεί πως δεν έχουν κάτι να φοβούνται αφού το Hilltop πλέον είναι ένα ασφαλές μέρος, η Yumiko της αναφέρει το χάσιμο του φίλου τους ο οποίος ήταν αρκετά συνδεδεμένος με την Magna και για αυτό η Magna είναι τόσο επιθετική γιατί ακόμα να  ξεπεράσει το χάσιμο του αγαπημένου φίλου της.

Η Michonne  της εξηγεί πως όλοι έχασαν κάποιο αγαπημένο τους και ξέρει πως νιώθουν αλλά πρέπει να μείνουν ενωμένοι γιατί έχουν χρέος ο ένας προς το άλλον για να είναι ασφαλής.

Η Michonne και η ομάδα της Magna έρχονται πιο κοντά: 


Στη συνέχει η Michonne καταλαβαίνει πως δεν μπορούν να συνεχίσουν πλέον και βρίσκουν ένα μέρος όπου ήταν το μέρος που έμενε η Magna και η ομάδα της παλιά πριν τους κάνουν επίθεση η walkers, μετά από αρκετό ψάξιμο βρίσκουν τα όπλα τους όμως η Michonne δεν τους τα δίνει πίσω γιατί τους ανάφερε πως δεν θα περάσουν ένα βραδύ εκεί και να έχουν όπλα στα χέρια τους.
Ανάμεσα στο βράδυ η Michonne βλέπει μια περίεργη κίνηση από τον Luke όπου νόμιζε πως κρατούσε ένα όπλο, όμως άλλαξε σε ευχάριστη έκπληξη και κρατούσε απλά ένα βιολί stradivarius και πως το βρήκε έξω από μία έπαυλη στη Φιλαδέλφεια σε ένα παιδικό δωμάτιο.

Την επομένη μέρα έχουν περικυκλωθεί από Walkers και οι ομάδα φωνάζει στη Michonne έτσι ώστε να τους δώσει τα όπλα πίσω για να μπορούν να βοηθήσουν έτσι και έγινε η Michonne τους τα έδωσε πίσω και όλοι πολέμησαν για να σκοτώσουν τους Walkers και να μπορούν να πάνε όλοι στο Hilltop όπου και έτσι έγινε κατάφεραν με ομαδικότητα να τους σκοτώσουν και έτσι πήραν λίγο γεύση απ'π την εμπιστοσύνη της Michonne και έτσι τους έφερε πιο κοντά.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.