Σημαντικότερος χαρακτήρας του 9.07
Μεγάλο επεισόδιο,πολλά πράγματα που κάποιος μπορεί να σχολιάσει
Εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα και να κρίνουμε ποιός ήταν ο σημαντικότερος χαρακτήρας τους εβδόμου επεισοδίου.
Ξεκινάμε με την Ροζίτα,
Η Ροζίτα είναι το κλειδί μας για να μάθουμε τι ακριβώς ήταν η ορδή που είδαμε και ακούσαμε να μιλάει,εμείς μπορεί να γνωρίζουμε ότι είναι οι Whisperers αλλά οι χαρακτήρες της σειράς μας δεν το γνωρίζουν.

Συνεχίζουμε,Ο Τζίσους αποτελεί σημαντική πηγή σκέψης για αυτό το επεισόδιο,
Του λείπει η Μάγκι και περνάει μια κρίση,όμως την δουλειά του την κάνει,τι και αν τελικά δεν έχει αναλάβει αυτός την ηγεσία του Χίλτοπ,θα πάει μαζί με τον Άαρον να βρει τον Γιουτζίν σύμφωνα με το trailer,και όλο αυτό είναι σημαντικό γιατί θα είναι από τους πρώτους που θα έχει επαφή με τους Whisperers.Μετά από αυτές τις 2 σκέψεις προχωράμε στο σημαντικότερο χαρακτήρα.


Ο Ντάρυλ,αποτελεί ένα από τα καλά παραδείγματα εξέλιξης χαρακτήρα σε αυτό το επεισόδιο.
Μετά τον γνωστό-άγνωστο θάνατο του Ρίκ,ο Ντάρυλ έφυγε και έζησε μόνος τους για πολλά χρόνια,μέσα στην θλίψη του βρίσκει την Κάρολ και τον Χένρι,είδαμε τον τρόπο ζωής του όλα αυτά τα χρόνια και μάθαμε πως σκεφτόταν ότι το πτώμα του Ρίκ δεν τον βρήκανε ποτέ,όλο αυτό τον βάζει σε υποψίες,αλλά ακόμα πιο πολύ,ο Ντάρυλ βάζει σε υποψίες εμάς,η Κάρολ τον κάλεσε να γυρίσει πίσω,κάποιος πρέπει να αναλάβει την θέση του Ρίκ,ο Ντάρυλ κλήθηκε να γίνει ο ηγέτης όλων,θα γίνει;
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.