Οι καλύτερες σκηνές του 9.08Σε ένα τέτοιο επεισόδιο είναι δύσκολο να διαλέξεις το καλύτερες στιγμές...Ήταν όλο τόσο σωστά δομημένο που η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αλλά ξεχώρισα 2 ..

Η πρώτη σκηνή που μου έκανε εντύπωση ήταν το χαμόγελο της Carol,η οποία εκτός από την προσωπική ευτυχία που βρήκε στην αγκαλιά του King Ezekiel δείχνει ότι θα είναι και ο πιο σημαντικός χαρακτήρας της υπόλοιπης ιστορίας.. Η αλήθεια είναι ότι σε σχεδόν όλα τα μεγάλα κακά που βρήκαν την οικογένεια-ομάδα μας αυτή έλειπε, στην αρχή την είχε διώξει ο Rick,μετά είχε φύγει μόνη της και έμαθε πολύ αργά για τον θάνατο των φίλων της αλλά τώρα δείχνει ότι θα είναι εδώ στην ομάδα για να τους κατευθύνει προς την νίκη..
Η δεύτερη καλύτερη σκηνή ήταν όταν στο τέλος του επεισοδίου ο Daryl έβγαλε την "κουκούλα" που φορούσε ένας άνδρας και τον έκανε να φαίνεται σαν ζόμπι.. Κάπου εκεί συνειδητοποίησε ότι πλέον ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πιο ανώμαλος από ότι φανταζόταν..Μαζί του φυσικά και η Michonne όπου το σοκ ήταν τεράστιο..

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σκηνές για όλο το επεισόδιο αλλά προσωπικά αυτές μου έκαναν εντύπωση...
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Και υπάρχει και για εμενα, η κορυφαία σκηνή του επισοδίου... Η σκηνή που ο Whisperer μαχαιρώνει τον Jesus και του "ψυθιρίζει" ότι δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.