Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 9x04
Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του επεισοδίου 9x04


Callbacks
 • Η πτώση του Rick.

Στον πιλότο της σειράς, ο Rick επίσης περικυκλώνεται από δύο κοπάδια στην Ατλάντα. Καθώς προσπαθεί να ξεφύγει, πέφτει από το άλογό στο έδαφος λίγο πριν κρυφτεί στο τανκ και σωθεί από τον Glenn. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει τανκ. Η στιγμή είναι ιδιαίτερα συναισθηματική, καθώς λίγο πριν ο Daryl του είπε ότι αν δεν υπήρχε ο Glenn δεν θα ήταν ζωντανός ο Rick. Επίσης, ο Rick εισήχθη στη σειρά με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο "φεύγει". Είναι ιδιαίτερα έξυπνος αλλά και συγκινητικός ο τρόπος με τον οποίο οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να το κάνουν, χωρίς πολλές φανφάρες και φαντασμαγορικά τερτίπια. Ένα άλογο, δύο μεγάλα κοπάδια από walkers, μια λάθος απόφαση και μια κακοτυχία, μόνο που στην πρεμιέρα ο Glenn ήταν εκεί, τώρα δυστυχώς ο Rick είναι μόνος.


 • "Brother take my hand".
Στο 5ο επεισόδιο της 2ης σεζόν ο Daryl είχε τραυματιστεί και είχε παραισθήσεις. Είχε δει λοιπόν τον Merle να του λέει "Πιάσε το χέρι του φίλου σου του Rick", καθώς ο Daryl προσπαθούσε να σκαρφαλώσει, και αυτό έκανε στο επεισόδιο 9x04!

 • "Brother".
Στο φινάλε της 4ης σεζόν, ο Daryl λέει στον Rick ότι θα πέθαινε γι 'αυτόν, κάτι που το αναφέρει και στο επεισόδιο 9x04. Στην ίδια σκηνή, ο Rick αναφέρεται στον Daryl ως αδελφό του για πρώτη φορά, κάτι που επίσης ακούγεται στο επεισόδιο της Κυριακής.

 • Το παρελθόν της Michonne και του Negan.
Είδαμε στο επεισόδιο την Michonne να ανοίγεται κατά κάποιο τρόπο στον Negan, όπως και αυτός ανοίχτηκε σε εκείνη. Ο μόνο άνθρωπος εκτός από τον Negan στον οποίο η Michonne μίλησε για τον γιο της Andre, ήταν ο Carl. Επίσης, ο Negan είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη γυναίκα του στον Father Gabriel στην 8η σεζόν.

 • Η εισαγωγή του επεισοδίου.
Η Michonne, στην αρχή του επεισοδίου, έδωσε φιλί στον Rick λίγο πριν φύγει, το ίδιο ακριβώς είχαμε δει και στην αρχή του 3ου επεισοδίου της 9ης σεζόν την προηγούμενη εβδομάδα.

 • Η τακτική της Michonne.
Στο 12ο επεισόδιο της 7ης σεζόν η Michonne τράβηξε την προσοχή των walkers με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.


Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 4ο επεισόδιο της 9ης σεζόν θα είναι κενή διότι το επεισόδιο δεν έχει καμία σύνδεση με το αρχικό υλικό (comic).

Easter Eggs
 • Στην ταινία Logan.
Η τελευταία σκηνή του επεισοδίου θυμίζει πολύ την τελευταία σκηνή της ταινίας Logan. Και οι δύο πρωταγωνιστές τραυματίστηκαν με παρόμοιο τρόπο. 


Λοιπές Λεπτομέρειες
 • Τα σχέδια για την ανοικοδόμηση της εκκλησίας.
Στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν είδαμε πως όλες οι κοινότητες έχουν αλλάξει και έχουν αναπτυχθεί, το ίδιο και η Alexandria. Βλέπουμε λοιπόν πως στα άμεσα σχέδια της Michonne είναι η ανοικοδόμηση της εκκλησίας, είναι πολύ σημαντικό για την οικογένεια Grimes, διότι η εκκλησία ήταν το τελευταίο μέρος στο οποίο είδαν τον Carl ζωντανό.


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου.

 • "I'd die for you. And I would've died for Carl." - Daryl στον Rick.
 • "If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. I need to go fast." - Jadis/Anne στον Father Gabriel.
 • "Long as you're still breathing, it's not nothing." - Michonne στον Negan.
Εσάς ποιες ατάκες σας άρεσαν και τι παρατηρήσατε στο επεισόδιο;...Πείτε μας στα σχόλια!!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.