Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 9x08


Λεπτομέρειες και οι καλύτερες ατάκες του 9x08

Callbacks
  • Τα προφητικά λόγια του Morgan
Η ύπαρξη των Whisperers είχε αναφερθεί έμμεσα πολύ νωρίτερα από την εμφάνισή τους στη σειρά. Συγκεκριμένα, στην 3η σεζόν της σειράς, ο Morgan είχε πει την ατάκα "Άνθρωποι φοράνε μάσκες νεκρών ανθρώπων" στον Rick, και μπορεί τότε να ακουγόταν σαν τρελό παραλήρημα όμως τώρα βγάζει νόημα. Επίσης, γεννάται το ερώτημα του αν ο Morgan είχε συναντήσει στο παρελθόν την ομάδα των νέων κακών της σειράς.

  • Το χρονόμετρο κουζίνας
Είδαμε τον Daryl, να προσπαθεί να αλλάξει την πορεία της ορδής των walkers με ένα χρονόμετρο κουζίνας. Στο 15ο επεισόδιο της 5ης σεζόν, η Enid είχε κάνει ακριβώς το ίδιο.

  • Το παιχνίδια του Negan
Εκτός από την μπάλα και το γάντι του baseball, ο Negan, στο παράθυρο του κελιού του έχει ένα μικρό ρόπαλο κι ένα γουρουνάκι. Το ρόπαλο είναι προφανές γιατί το έχει, αλλά το γουρούνι είναι ένα πολύ ωραίο callback στην ατάκα του Negan "Little pig, little pig. Let me in!", στο 4ο επεισόδιο της 7ης σεζόν.

  • Addy και Rodney
Είδαμε τους 3 εφήβους που προσέγγισαν τον Henry, θεωρήσαμε πως τους βλέπουμε για πρώτη φορά.. Κι όμως όχι! Στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν, και πριν το μεγάλο time jump μετά την αποχώρηση του Rick, είχαμε δει αυτούς τους 2 χαρακτήρες, την Addy και τον Rodney, παιδάκια τότε!

  • Το κακό "συνήθειο" του Father Gabriel
Είδαμε ότι λόγω της αφηρημάδας του Gabriel, ο Negan κατάφερε να αποδράσει... Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Father Gabriel, ξεχνάει μια σημαντική πόρτα ανοιχτή! Στην 5η σεζόν είχε ξεχάσει την πύλη της Alexandria ανοιχτή και το αποτέλεσμα ήταν όπως όλοι θυμόμαστε καταστροφικό!

Υ.Γ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ...ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ!
 

Σειρά vs Comic

Η στήλη Σειρά vs Comic για το 8ο επεισόδιο της 9ης σεζόν θα είναι κενή διότι το επεισόδιο δεν έχει καμία σύνδεση με το αρχικό υλικό (comic) εκτός από την "απόδραση" του Negan σαν γεγονός, διότι στο κόμικ έγινε πολύ μετά χρονικά και με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Easter Eggs
  • Στη σειρά "Fear the Walking Dead"
Ο Henry συναντά τρία νέα παιδιά στο Hilltop και συμφωνεί να φύγει από την κοινότητα αργά το βράδυ μαζί τους για να πιουν. Το τρίο τον πηγαίνει σε μια τρύπα στην οποία είχαν παγιδευμένο έναν walker. Ο Henry αναστατώνεται, πηδάει στην τρύπα και το σκοτώνει.

Στην 3η σεζόν του Fear the Walking Dead, η Alicia βγαίνει με μερικούς έφηβους αμέσως μετά την είσοδό της σε ένα ράντσο με τη μαμά της. Η ομάδα αρχίζει να πίνει αλκοολούχα και να κάνει ναρκωτικά.

Λοιπές Λεπτομέρειες
  • Οι σχέσεις των κοινοτήτων
Με βάση τη συμπεριφορά της Tara και της Carol καταλαβαίνουμε ότι οι σχέσεις των κοινοτήτων έχουν περάσει κρίση και μάλλον η Michonne έχει "βάλει το χεράκι της". Ίσως απομακρύνθηκε, ίσως ξέσπασε, ίσως δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το κάτι, πάντως σίγουρα κάτι τρέχει με τη Michonne και την Alexandria συγκριτικά με τις άλλες κοινότητες. Δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια, για να μας λυθούν οι απορίες. 


Οι 3 καλύτερες ατάκες του επεισοδίου
  • "I know what you went through. And I get why this is hard for you. But we've all lost something. You and me, we both lost children. And we kept going. For each other. We've always been a family." - Carol στη Michonne.
  • "So every time you come in here to change my bedpan and smell my shit, something that was actually in my ass goes right up your nose." - Negan στον Father Gabriel.
  •  "You are where you do not belong." Whisperer στον Jesus.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.