Ο Andrew Lincoln απαντά στο αν θα επιστρέψει στην σειρά!


Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πολυσυζητημένη έξοδος του Andrew Lincoln από τη σειρά The Walking Dead. Η αποχώρησή του ενώ είχε ανακοινωθεί επίσημα, όπως ανακαλύψαμε παρακολουθώντας το επεισόδιο, δεν έδωσε ένα οριστικό τέλος στον Rick Grimes όπως πολλοί είχαν υποθέσει.
Αντίθετα θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας αφού έπειτα από την αποχώρησή του ηθοποιού, ο παραγωγός
Scott Gimple ανακοίνωσε στο Talking Dead ότι ο Lincoln θα ενσαρκώσει ξανά τον διάσημο ρόλο του Rick Grimes σε μία τριλογία ταινιών που θα παρουσιαστούν στο AMC.(Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ )


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό/σελίδα The New York Times, ρωτήθηκε γιατί κρατούσε μυστική τη δημιουργία των ταινιών που θα μας χαρίσουν την τελική όψη του χαρακτήρα του.
Η απάντηση του ήταν η εξής: «Θα ήταν παρακινδυνευμένο να το αποκαλύψω, γιατί δεν ήξερα πως θα αντιδρούσε το κοινό. Επίσης δεν ήθελα να ρισκάρω να αποκαλυφθούν πιθανά κομμάτια της ιστορίας, αλλά πλέον είμαι ανακουφισμένος  που μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό. 
Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ο στόχος μου δεν ήταν να παραπλανήσω τους θεατές, αλλά να τους παρουσιάσω κάτι απρόσμενο και γι' αυτό το απόκρυψα.»


Ακόμα στη συνέντευξή του δήλωσε: «Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες μας δημιουργήθηκε όταν ο κόσμος άρχισε να υποθέτει ότι η αποχώρηση μου από τη σειρά θα γινόταν με το θάνατό μου, ενώ εμείς γνωρίζαμε ότι αυτό δεν θα συνέβαινε. Δυστυχώς δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλους τους ανθρώπους, γι’ αυτό προσπάθησα αρκετά να απέχω από συγκεκριμένα δημοσιεύματα ώστε να μην επηρεάζομαι. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι μου το πρωί.»

Στο τέλος της συνέντευξης του ο Andrew Lincoln διέψευσε όλα τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει αργότερα στη σειρά, χωρίς να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία και τόνισε ότι είναι σημαντικό για το κοινό να γνωρίζει ότι η επερχόμενη τριλογία έχει δημιουργηθεί με σκοπό να μας αποκαλύψει ολόκληρη την ιστορία της ζωής του Rick Grimes και όχι για να παίξει το ρόλο μίας παράλληλης ιστορίας που απλά θα τον επαναφέρει στη σειρά.. Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε ο Gimple δηλώνοντας ότι ο Rick για τη σειρά αποτελεί πλέον παρελθόν.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.