Χαρακτήρες που θα μπορούσαν να έχουν την δική τους ταινία .
Καθώς ο CEO του Walking Dead σχεδιάζει την επέκταση του σύμπαντος του έδωσε την υπόσχεση ότι θα δούμε παραπάνω ιστορίες να εξελίσσονται στον κόσμο της αποκάλυψης.  Ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει αυτό είναι κάποιο νέο Spin-off , μίνι series ή παραπάνω ταινίες.  Στα σχέδια του Scott Gimple είναι να έχουμε παραπάνω ταινίες είτε με ζωντανούς χαρακτήρες , νέους χαρακτήρες ή ακόμα και χαρακτήρες που έχουμε χάσει , σε κάποιας μορφής prequel . Παρακάτω θα αναλύσουμε ποιοί χαρακτήρες πιστεύουμε ότι μπορούν να πάρουν την δική τους ταινία .
Abraham/Eugene/Rosita 

Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα Prequel στην μέχρι τώρα γνώριμη ιστορία τους.  Το δυναμικό τρίο το γνωρίσαμε στην 4η Season μέχρι τότε γνωρίζουμε ότι ξεκίνησαν από το Τέξας και ο προορισμός τους ήταν η Washington. Έχουμε λίγες πληροφορίες για την ιστορία τους όπως ότι αρχικά ήταν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και στην πορεία "χάθηκαν". Θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία που θα ολοκλήρωνε την εικόνα του Abe και θα έφερνε στους Fans αναμνήσεις από τα παλιά!
Maggie

Η έξοδος της από την σειρά έγινε λίγο ατσαλα πολλοί δεν το κατάλαβαν καν . Παραπάνω στοιχεία για το που είναι θα μας δοθούν στα επόμενα επεισόδια.  Ωστόσο τα στοιχεία μας έχουν δοθεί ήδη. Το πιο πιθανό είναι πως η Maggie έχει μετακομίσει στην κοινότητα της Georgie. Σύμφωνα με δηλώσεις της Showrunner της σειράς μας υπάρχουν σχέδια για την επιστροφή της Lauren Cohan στον ρόλο της Maggie στην 10η Season. Σε περίπτωση που δεν κλείσουν την συμφωνία μια καλή εναλλακτική θα ήταν να της δώσουν μια ταινία. Η Lauren άλλωστε είναι πολύ καλή ηθοποιός και θα ήταν ενδιαφέρον να την δούμε σε μια νέα κοινότητα και να μάθουμε τι έχουν να μας δώσουν σαν ιστορία.
Jadis & The Scavengers

Μια ομάδα μυστήριο δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για αυτούς . Μια ταινία για αυτήν την ομάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει ακόμα και σαν Prequel για την τριλογία που ήδη ετοιμάζεται . Θα ήταν ωραίο να δούμε πως η Jadis πήρε την απόφαση να ζήσει σε μια χωματερή ( χρυσωρυχείο) , πως ανέπτυξε τις παράξενες συνήθειες με τους "διακοσμημένους" Walkers τύπου Winslow, πως ξεκίνησε να έχει επαφές με τα άτομα του ελικοπτέρου και φυσικά τι σημαίνει το Α και το Β.
Governor

Ο πρώτος μεγάλος κακός της σειράς μας ! Η ιστορία του έχει ολοκληρωθεί στην σειρά μας αλλά πολλές ιστορίες θα μπορούσαν να ειπωθούν με αυτόν τον χαρακτήρα.  Ο ίδιος ο Robert Kirkman έχει γράψει 3 νουβέλες για την άνοδο του και την ζωή του πριν φτάσει στο Woodbury , το πώς έχασε την οικογένεια του και στην συνέχεια το μυαλό του και κατέληξε όπως τον γνωρίσαμε.  Μια ταινία ή μια σειρά ταινιών για τον Κυβερνήτη θα ήταν εφικτή και η υλοποίηση της ακόμα πιο εύκολη από την στιγμή που υπάρχουν στοιχεία στα οποία μπορούν να βασιστούν.
Negan

Όπως και με τον Governor έτσι και με τον Negan υπάρχει ήδη υλικό που δείχνει την άνοδο του στην εξουσία στο Sanctuary. Δεν χωράει αμφιβολία στο ότι είναι ο πιο πολυδιάστατος κακός που μας έχει χαρίσει η σειρά μας . Το να δούμε το που τον βρήκε η αποκάλυψη και το πόσο διαφορετικός ήταν τότε θα έδινε στον χαρακτήρα μια μοναδική ευκαιρία να προβάλει κάτι πιο ανθρώπινο και ευαίσθητο και σίγουρα οι Fans θα έβλεπαν έναν πολύ πολύ διαφορετικό Negan.
Χαρακτήρες από το FearTWD.

Το Fear The Walking Dead συχνά έχει εξαφανίσει χαρακτήρες του χωρίς να δώσει απάντηση για την μοίρα τους . Μερικοί από αυτούς μάλιστα ήταν και αρκετά σημαντικοί για την πορεία της σειράς όπως για παράδειγμα ο Taqa Walker και ο Daniel Salazar που η σειρά διακριτικά εξαφάνισε με το τέλος της 3ης Season . Σαν Bonus σε αυτήν την κατηγορία θα βάλω και τον Tobias που ενώ έπαιξε μόλις λίγα επεισόδια στην πρώτη season είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού με αποτέλεσμα όλοι να ρωτούν για την μοίρα του.
Πείτε μας στα σχόλια ποιους χαρακτήρες θα θέλατε να δούμε να παίρνει μια δικιά του ταινία και ποιόν από τους χαρακτήρες που αναφέρω παραπάνω θα θέλατε να δούμε !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.