Κεραυνοί στις σχέσεις μεταξύ Ρίκ Ντάρυλ ΚάρολΚεραυνοί  στις σχέσεις  μεταξύ Ρίκ Ντάρυλ Κάρολ

Η πλευρά του DarylΟ Νταρυλ  γενικά μας ειναι γνωστός σαν ο ποίο απόμακρος . Με λίγους ανθρωπους ως τώρα εχει δεθεί . Ένας απο αυτούς τους ανθρώπους ειναι ο Ρικ τον οποίο και θεωρεί αδερφό του. 

Πολλοί ειπαν και πιστεύουν οτι στο τελος πρόδωσε τον Ρικ και δεν θα πω οτι κάνουν λαθος θα πω ομως κατι που ίσως δεν έχετε σκεφτεί .
 Ο Γκλεν ,η Καρολ , ο Ρικ ,ο Καρλ ειναι μαζί απο την αρχή και αυτη η ιστορία όλη είναι πανω τους . Ο χαμός λοιπον του κάθε ενα απο αυτούς οπως και τον μεταγενέστερων χαρακτήρων οπως Μαγκί ,Μισον κλπ στιγματίζουν παντα βαθειά τον Νταρυλ ο οποίος δεν μπορεί να εξωτερικεύσει τα αισθήματα του με λέξεις .... 

Πέρα λοιπον απο το γεγονός του χαμού του Γκλεν και ο φρικτός τρόπος με τον οποίο πεθανε, ενα ακόμα πράγμα που ίσως στοιχειώνει τον Νταρυλ ειναι πως η Μαγκί μεγαλώνει πλεον ενα παιδι μόνη της σε αυτόν τον κόσμο . Ζητώντας λοιπον ο Ρικ απο όλους να συμβιβαστούν με τον δολοφόνο των δικών τους ανθρώπων θεωρώ πως ειναι υπερβολή απο την στιγμή που ο ίδιος εχει σκοτώσει για πολυ πιο λίγα (σίγουρα δεν ειναι λύση να σκοτώσεις κάποιον δεν περνάμε αυτο το μήνυμα σε καμια περίπτωση και δεν μιλάμε για συνθήκες κανονικής ζωής .... !!!).
 Η Μαγκί λοιπον και ο Νταρυλ δεν μπορούν να ξεπεράσουν οτι έγινε και πραγματικά δεν ειναι οι μόνοι που δεν μπορούν να μένουν με τους saviors . Όταν λοιπον η μεγαλύτερη μερίδα ατόμων διαφωνεί με αυτήν την λύση με το να τους καταπιέζεις να κάνουν αυτο που ειχε ο νεκρός γιος σου σαν όραμα μονο τα αντίθετα αποτελέσματα θα φέρει .

 Θα μ πείτε ποια ειναι η σωστή λύση ? Σωστής λύση λοιπον για μένα θα ήταν να απομακρύνουν τους saviors όλους πχ σε περιοχή εντελως μακρυά απο εκείνους και να μην έχουν ποτε ξανά καμια επαφή .Οσο για τον Νιγκαν ( είμαι φαν του )όντας παρανοϊκός ναι ο θανατος θα ήταν μια λύση οπως το έχουμε δει και με την Καρολ να συμβαίνει . 

Όποτε βάση όλης αυτής της θεωρίας όχι δεν πιστευω οτι ο Νταρυλ πρόδωσε τον Ρικ πιστευω οτι ο Ρικ απλα κόλλησε στην δίκη του λύση αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να δράσουν χωρις εκείνον


H πλευρά της Carol
Η Carol σαν "μητέρα" της ομάδας μας είχε μια πιο ουδέτερη στάση. Δεν πήρε ξεκάθαρη θέση. Από διαλόγους της με τον Rick φάνηκε πως συμφωνεί με τον Daryl λέγοντας του πως δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις να λειτουργήσουν όλες οι κοινότητες ομαδικά μόνο και μόνο επειδή το λέει εκείνος. Ωστόσο δεν έκρυψε και την επιθυμία της που ήταν να πετύχει το σχέδιο του Rick. 

Κάποια πράγματα δεν αρκεί απλά να τα θέλουμε για να γίνουν πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες . Η Carol λοιπόν σαν ρεαλιστρια παρόλο που θα ήθελε η συνεργασία με τους Saviors να πετύχει κατάλαβε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί. 

Το όραμα του Rick θα ήταν ιδανικό και θα βόλευε την Carol αν μπορούσε να λειτουργήσει , είναι γνωστό πως έχει κουραστεί από τις μαχες και τους πολέμους αλλά καταλαβαίνει πως πρόκειται για ανθρώπους που έχουν βιώσει βασανιστήρια και απώλειες από τους Saviors και οι άνθρωποι είναι αδύνατο να ξεχάσουν απλά επειδή το λέει ένα άτομο. Ίσως και η ίδια να μην μπορεί να ξεχάσει αλλά να επιλέγει να θυσιάσει τα αισθήματα της για να μην απογοητεύσει τους υπόλοιπους . Η Carol έχει θυσιαστεί πολλές φορές για το καλό της ομάδας. Σκότωνε χωρίς να το θέλει και δεν την ένοιαζε το αν θα τσαλακώσει την εικόνα της .Στην αρχή της Season o Rick έχει βάλει υπεύθυνο στο Sanctuary τον Daryl . 

Πώς είναι δυνατόν αυτό να λειτουργήσει ; Ο Daryl αρχικά δεν είχε δηλώσει ποτέ ενδιαφέρον στο να ηγηθεί και σαν να μην έφτανε αυτό έπρεπε να κρατάει την τάξη σε ένα μέρος που έχει περάσει τις χειρότερες στιγμές της ζωής του. Η Carol προτείνει να αναλάβει την αρχηγία του Sanctuary καθώς καταλαβαίνει σε πόσο άσχημη θέση έχει μπει ο Daryl αλλά και επειδή δεν θέλει να αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν εκεί. 

Η Carol σε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας μπορεί να μην είχε ξεκάθαρο ρόλο με βεβαιότητα όμως μπορούμε να πούμε πως ήθελε να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους χωρίς περαιτέρω εντάσεις . Ήταν όσο πιο διπλωματική μπόρεσε και διακριτικά πάντα προσπάθησε να κατευθύνει τα πράγματα σε μια λογική πορεία πήρε βάρη πάνω της για να μην αφήσει καταστάσεις να ξεφύγουν.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.