Γιατί δεν είδαμε τον Carl ή τον Glenn στις παραισθήσεις του Rick?Πολλοί από εμάς αναρωτηθήκαμε, γιατί δεν είδαμε τον Carl ή την Lori στις παραισθήσεις του Rick; Η showrunner της σειράς, Angela Kang σπεύδει να μας απαντήσει:

"Μας ήρθε αυτή η ιδέα, γνωρίζοντας ότι πολλοί άνθρωποι, φτάνοντας κοντά στον θάνατο, έχουν οράματα και παραισθήσεις κάποιου που γνώριζαν ή και κάποιου αγνώστου που μπορεί απλά να τους παροτρύνουν να μείνουν στη ζωή. Είχαμε αυτούς τους τρεις συγκεκριμένους χαρακτήρες που είχαν έναν συναισθηματικό δεσμό με τον Rick, αλλά σε όλο αυτό το ταξίδι του βλέπουμε να αναζητά την οικογένειά του και νιώσαμε πως αν δει την Lori ή τον Carl θα ένιωθε ότι το ταξίδι του ολοκληρώθηκε, τους βρήκε, μπορεί να πεθάνει πλέον ήσυχος. Έπρεπε όμως να συνεχίσει για την οικογένεια που υπήρχε εν ζωή. Έπρεπε να υπάρξει αυτή η αίσθηση ότι πρέπει να συνεχίσει, ότι δεν τους βρήκε ακόμα. Οπότε δεν μπορούσε να τους συναντήσει γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να παραιτηθεί."

Παρόλο που όντως το αναμενόμενο θα ήταν να δει τον γιο του, μεταξύ μας αυτή η οπτική στέκει κάπως.
Ακόμα ένας χαρακτήρας που πολλοί απο εμάς θα θέλαμε να δούμε αλλά δεν μας δόθηκε η ευκαιρία ήταν ο αγαπημένος Glenn . Ωστόσο αυτό δεν ήταν απόφαση των παραγωγών αλλά του ίδιου του Steven Yeun που πρόσφατα δήλωσε πως δεν θα γύρναγε σε αυτόν τον ρόλο καθώς νοιώθει πως αυτό το κομμάτι έκλεισε απο την καριέρα του και ενώ είναι ευγνώμων που το δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσει αυτόν τον χαρακτήρα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω σε αυτόν καθώς δυσκολεύτηκε αρκετά να ξεπεράσει τον ''χαμό'' του απο την σειρά !
Ακόμα μια λογική οπτική πάνω στο θέμα αρκεί να σκεφτούμε πως αν εμάς μας φαίνεται δύσκολη η απώλεια ενός αγαπημένου μας χαρακτήρα στους ηθοποιούς που πραγματικά το ζουν θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.
 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.