Η κρυφή σημασία πίσω απο την νέα εμφάνιση της Carol !


Η Carol είναι και επίσημα βασίλισσα. Το 9.06 μας έδωσε μια πρώτη ματιά στο νέο στυλ της Carol . Σε .μερικούς άρεσε σε άλλους πάλι όχι. Χωρίς να έχω διαβάσει κάτι σχετικά με αυτό όμως θεωρώ πως οι δημιουργοί της σειράς μας προσπαθούν να περάσουν ένα πολύ γλυκό μήνυμα. Η Carol έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη στην σειρά είναι μια αξιοπρεπέστατη φιγούρα χωρίς ανάγκη για υπερβολές κάνει την δουλειά της και δεν δίνει στα θέματα μεγάλη διάσταση. Ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι, κάποτε ήταν το θύμα καθώς είχε δεχτεί σωματική επίθεση από τον άντρα της. Συγκεκριμένα ο Ed την είχε καταπιεσμένη και εκείνη έκανε απλά υπομονή για την κόρη της. Χωρίς να προσπαθώ να το παίξω έξυπνος είχε τύχει να διαβάσω ένα θέμα για τις κακοποιημένες γυναίκες και μερικές "συνήθειες" που έχουν. Μια από αυτές ήταν το να κόβουν το μαλλί τους κοντό. Ο λόγος απλός γλυτώνουν το τράβηγμα των μαλλιών τους από τους θύτες τους. Είναι ένα είδος άμυνας μέσα στην άσχημη κατάσταση που ζουν.
 Όταν είδα την Carol με τόσο μακρύ μαλλί μου ήρθε αυτό στο μυαλό "τι αν οι παραγωγοί προσπαθούν να μας δείξουν πόσο ασφάλεια νοιώθει η Carol στο πλευρό του Ezekiel" . Τόσο ασφαλής που πλέον μπορεί να έχει αυτό που της στέρησε ο Ed .

Ξαναλέω πως αυτή είναι μια δικιά μου θεωρία αλλά το θεωρώ πολύ γλυκό όλο αυτό οπότε γιατί να μην ισχύει ; Ο Ezekiel κυριολεκτικά της φέρετε σαν βασίλισσα και εκείνη διακριτικά το απολαμβάνει !

Πείτε μας στα σχόλια τι πιστεύετε , ελπίζω να σας έβαλα σε σκέψεις ...
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.