Πιθανή η εμφάνιση του Daryl και της Michonne στις ταινίες του Rick!

Αποτέλεσμα εικόνας για rick michonne daryl

H σειρά μας κυκλοφόρησε το τελευταίο εκρηκτικό επεισόδιο του Rick Grimes. Αλλά στην περίπτωση του, το τέλος είναι απλά μια καινούργια αρχή στο γεμάτο walkers κόσμο!

H AMC ανακοίνωσε πως ο Lincoln θα επιστρέψει για μια τριλογία βασισμένη στο The Walking Dead. Αλλά αυτό είναι το πρώτο βήμα από τα σχέδια του Scott Gimpe, παραγωγού της σειράς. Έχει ήδη αναφέρει πως ίσως δούμε στις ταινίες χαρακτήρες όπως ο Daryl και η Michonne.

Αναφορές τονίζουν πως οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς ίσως συμμετάσχουν και στις νέες ταινίες. Άρα υπάρχει ελπίδα να ξαναδούμε την Danai Gurira και τον Norman Reedus δίπλα στον Andrew Lincoln.

Ο διευθυντής προγράμματος της AMC, David Madden, μίλησε για την πιθανότητα της εμφάνισης της Michonne, λέγοντας πως υπάρχουν "μεγάλες προσδοκίες" οι δύο σύντροφοι να ξανασυναντηθούν.
Πιστεύουμε πως αυτός είναι ένας κόσμος και μια αφήγηση με αρκετές πιθανότητες και δυνατότητες για την ανάπτυξη χαρακτήρων και εμείς είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε την σειρά σε ένα franchise που μπορεί να ζει σε πολλές πλατφόρμες. Για πολλά χρόνια, οι fans μιλούσαν για πράγματα που θα ήθελαν να δουν και τώρα έχουμε την δυνατότητα να εξερευνήσουμε αυτές τις ιστορίες, ξεκινώντας με τον χαρακτήρα που που τα άρχισε όλα, τον Rick Grimes.

Όλα τα μάτια είναι πλέον στραμμένα για το μέλλον στον Andrew Lincoln, ο οποίος θα βοηθήσει ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο κύμα για το The Walking Dead.

Ο Scott Gimple ανέφερε σχετικά:
Έχουμε αρκετά πράγματα στον ορίζοντα-ξεκινώντας με ένα στο οποίο θα συμμετάσχει ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών στην τηλεοπτική ιστορία και έναν από τους ομορφότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Αυτές οι ταινίες θα είναι τεράστιες αλλαγές σε σχέση με τον τρόπο που δουλεύαμε στην σειρά, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Ξεκινάμε με το πρώτο μέρος της συνέχειας της ιστορίας του Rick Grimes, και υπάρχουν κι'άλλα στον δρόμο, με νέους κόσμους που δεν έχουμε ξαναδεί και πρόσωπα από το παρελθόν της σειράς αλλά και με νέους χαρακτήρες που ελπίζουμε πως θα αγαπηθούν. Ελπίζουμε να πρωτοπορήσουμε με διαφορετικές και ξεχωριστές ιστορίες, όλες κομμάτι ενός ίδιου κόσμου, που μας απασχολεί εδώ και μια δεκαετία.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.