Evolution Spoilers (9.08)

Η αποστολή Michonne προς hilltop εχει φτάσει και η Tara συμφωνεί να μείνουν ομως προσωρινα . Η Τάρα τους λέει ότι ο Ιησούς πρέπει να τους δώσει την τελευταία απόφαση σαν προσωρινός αρχηγός τους .

Στο μεταξύ ένταση επικρατεί ανάμεσα Κάρολ και Michonne . Προφανώς γιατί ο Ezekiel είχε καλέσει την Michonne να συμμετάσχει στο τύπου πανηγύρι που οργανώνουν αλλά η Michonne δεν είχε καν μπει στο κόπο να απαντήσει.

 Η Carol εχει μια εντολή κουβέντα μαζί της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. ο Χένρι αρχικά, εγκλιματίζεται καλά στο hilltop . Ο Earl ειναι εκεινος που δειχνει πρώτος πως τον συμπαθεί και τον προσκαλεί σε δείπνο.ο Henry ομως αντί να παει καταλήγει να παίζει με άλλους έφηβους έξω από τα τοίχοι . Αργότερα μεσα στην ιδια μέρα ο Χενρι καταλήγει στη φυλακή του Hilltop για μεθυσμένος και με πολλή κακή συμπεριφορά. Ο Earl είναι απογοητευμένος, αλλά λέει ότι θα μιλήσει στον Jesus όταν επιστρέψει για να βγαλει τον Henry νωριτερα με την υπόσχεση να μην το ξανα κανει . Ο Χένρι μεσα σε ολο αυτο τρώει και ενα κόλλημα με την Enid και δειχνει να ζηλεύει όταν ανακαλύπτει πως εκείνη ειναι με τον Alden.

 Πίσω στον αχυρώνα χάρη στο σκυλί, βρίσκουν τον Eugene . Ο Eugene κλασσικά παθαίνει μια υστερία και μοιάζει να λεει ασυναρτησίες . Λέει ότι οι Walkers εξελίσσονται. Ισχυρίζεται επίσης ότι από τη στιγμή που βρέθηκε εκει ος στον αχυρώνα, το ίδιο κοπάδι που συνάντησε εκεινος με την Ρόσιτα έχει περάσει και γύρισε 3 φορές . Ο Eugene είναι πεπεισμένος ότι τον ψάχνουν.

Πίσω στην Αλεξάνδρεια επειδή η Michonne είναι μακριά, ο father G έχει αναλάβει την ευθύνη της φροντίδας του Negan. Δεν είναι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό, ειδικά επειδή δεν μπορεί να πάει στο Hilltop για να είναι με την Rosita. Πιθανότατα, επειδή ο father G ειναι απορροφημένος σκεφτόμενος την Ρόσιτα, αφήνει το κελί του Negan ξεκλειδωτο .Ο Negan δραπετεύει!


Το κοπάδι Whisperer δεν συμπεριφέρεται σαν κοπάδι καθόλου. Ενώ ο Jesus και ο Aaron προσπαθούν να μεταφέρουν τον Eugene και προσπαθούν να τον ανεβάσουν στα άλογα, ο Daryl παραμένει πίσω και προσπαθεί να διασπάσει το κοπάδι. Χρησιμοποιεί πυροβολισμούς και το σκυλί , αλλά τίποτα δεν θα τους αναγκάσει να αλλάξουν την πορεία τους.

 Οι whisperers τελικά αποκαλύπτονται στο τέλος του επεισοδίου, όταν ο Ααρών, ο Jesus και ο Eugene στριμώχνονται από το κοπάδι σε ένα νεκροταφείο. Οι Michonne, Magna και Yumiko φτανουν τελικά να βοηθήσουν τον Ααρών, τον Ντάρυλ, τον Eugene στο νεκροταφείο. Ενώ όλοι οι άλλοι προσπαθούν να σπάσουν μια παλιά, σκουριασμένη πύλη για να ξεφύγουν, ο Ιησούς προσπαθεί να κρατήσει τους Walkers μακρυά με σπαθί και κινήσεις του τζούντο.

Λειτουργεί για λίγο, αλλά τελικά ένας whisperers αρπάζει τον Jesus , τον περιστρέφει και τον μαχαιρώνει από πίσω σε όλη τη πλατη του ως και το στήθος του. Ακούγεται ενας ψίθυρος τοτε να λεει : "Είσαι εκεί που δεν ανήκεις." Το επεισόδιο τελειώνει κλασσικά παραδοσιακά με ένα γιγαντιαίο cliffhanger .

Μετά το θάνατο του Jesus όλοι οι άλλοι πηγαίνουν να εξετάσουν έναν από τους νεκρούς "Walker". Ανακαλύπτουν ότι ο Walker είναι ανθρωπος , αλλά φορούσε δέρμα απο ζόμπι και αμεσως μετα απο αυτο το κοπάδι των Whisperer που είχε προηγουμένως υποχωρήσει αρχίζει να γυρίζει προς τα πίσω για μια ακόμη φορά: ακούγονται να ψιθυρίζουν"Είναι παγιδευμένοι." "Ας τους πιασουμε"...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέλανε μας ρε walking dead ...!!!!!!!!!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.