Πληροφορίες και φωτογραφίες για το Group της Magna !


Μετά από την δραματική έξοδο του Andrew Lincoln στο 5ο επεισόδιο της 9ης season η σειρά μας συνεχίζει δυναμικά. Με νέους χαρακτήρες και ένα χρονικό άλμα 6 χρόνων θα έρθουν τα πάνω κάτω. Η ιστορία παραμένει ανανεωμένη και οι θεατές θα έχουν επιτέλους την δυνατότητα να δουν κάτι το διαφορετικό. Στο τέλος του προηγούμενου επεισοδιου είδαμε ένα Group 5 ατόμων να κάνει την είσοδο του στην σειρά μας . Η ομάδα της Magna είναι μια αναμενόμενη προσθήκη για τους Fans του Comic . Το νέο αυτό team είναι επιζώντες που δεν ανήκουν σε κάποια κοινότητα είναι πλανόδιοι και ενώ δημιουργούν μερικά προβλήματα στην ομάδα μας δεν μπορούμε να πούμε πως είναι απειλή . Πάμε να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα με μερικές φωτογραφίες και πληροφορίες για τους χαρακτήρες ! (Δεν περιέχει Spoilers)

MAGNA 


Η Magna είναι μια δυνατή και σκληρή επιζών , ζει στον δρόμο και λειτουργεί ως αρχηγός για την ομάδα της. Η ηθοποιός χαρακτηρίζει τον χαρακτήρα της ως η πατρική φιγούρα της ομάδας της . Είναι αρκετά πολύπλοκη και αγαπάει πολύ την ομάδα της . Αν νομίζεις ότι ξέρεις τι ετοιμάζει κάνεις λάθος γιατί είναι πολύπλοκη και δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι σκαρώνει . Μην νοιώσεις οικειότητα κοντά της γιατί μπορεί να το μετανιώσεις. Αγαπημένο της όπλο το μαχαίρι. Τον χαρακτήρα υποδύεται η Nadia Hilker γνωστή από τον ρόλο της ως Luna στην σειρά The 100. 

YUMIKO 


Η Yumiko είναι ατρόμητη και ευγενική ταυτόχρονα. Είναι πιστή στην ομάδα της και το κορίτσι της την Magna. Θα έκανε τα πάντα για αυτούς που αγαπάει ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να σπάσει τους κανόνες για να τα καταφέρει. Αγαπημένο της όπλο το τόξο. Τον χαρακτήρα υποδύεται η Eleanor Matsuura γνωστή από την συμμετοχή της στο Into the Badlands και το Wonder Woman .

LUKE 
Ο Luke είναι το πιο ανθρώπινο κομμάτι αυτής της ομάδας καταλαβαίνει πως υπάρχει ασφάλεια στα πλήθη . Έχει μια πιο αρτιστικη οπτική στα πράγματα λατρεύει την μουσική και του αρέσει να βρίσκει την πιο ανθρώπινη πλευρά ακόμα και στις πιο χαοτικές στιγμές.

CONNIE Η Connie χρησιμοποιεί τις αισθήσεις της για να καταλάβει τους ανθρώπους ο λόγος είναι απλός . Η Connie όπως και η ηθοποιός που την υποδύεται είναι κωφάλαλη . Χρησιμοποιεί την νοηματική και άλλους τρόπους για να επικοινωνήσει με την ομάδα .Έχει καταφέρει να κάνει την αδυναμία της ένα από τα πιο σπουδαία της όπλα στην αποκάλυψη , είναι τα μάτια της ομάδας της και θα δούμε στην συνέχεια πόσο ανεξάρτητη είναι στην πραγματικότητα ! Tον χαρακτήρα υποδύεται η Lauren Ridloff.

KELLY 


Η Kelly είναι αδελφή της Connie είναι υπερπροστατευτική . Το όνομα της σημαίνει πολεμιστής , είναι αρκετά συμπονετική και αποτελεί την γέφυρα ανάμεσα στην αδελφή της και την υπόλοιπη ομάδα. Έχει εκπληκτική δύναμη ωστόσο δυσκολεύεται στο να εκφραστεί γιατί έχει σαν "φορτίο" και την φωνή της αδερφής της ! Τον χαρακτήρα υποδύεται η Angel Theory η οποία είναι και επαγγελματίας χορεύτρια.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.