Η Maggie αποχώρησε από την σειρά χωρίς καν να το καταλάβουμε!
Το 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν της σειράς μας, το "What Comes After," δεν ήταν μόνο το τελευταίο του Rick, αλλά και της Maggie (τουλάχιστον γι'αυτή την σεζόν) ! Μπορεί να μην το αντιληφθήκατε καθώς την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν μπροστά στον υποτιθέμενο θάνατο του Rick, με καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την κοινότητα της. Όμως, με το μεγάλο χρονικό άλμα που έγινε στην σειρά, η Maggie εξαφανίστηκε.

Γνωρίζαμε πως η Lauren Cohan θα αποχωρούσε στην διάρκεια της 9ης σεζόν λόγω δυσκολιών στο πρόγραμμα της με την ανερχόμενη τηλεοπτική σειρά Whisky Cavalier. Παρόλ' αυτά, οι fans πιθανότατα περίμεναν μια πιο δραματική έξοδο, δεδομένου της εξόδου του Rick (με το ανατίναγμα της γέφυρας και την απομάκρυνση του με το ελικόπτερο.) Η Maggie, αντιθέτως, εξαφανίστηκε από την οθόνη.

Η παραγωγός της σειράς, Angela Kang, επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Cohan:
Ολοκληρώθηκε η πορεία της αυτήν την σεζόν... Ελπίζω να μην την είδαμε για τελευταία φορά στην σειρά, αλλά δεν θα συμμετάσχει στα αμέσως επόμενα επεισόδια.
Υπάρχουν εικασίες πως σε κάποιο σημείο, η Maggie έφυγε και πήγε στην Georgie (την γυναίκα που της έδωσε το βιβλίο "Key To A Future"), που προσπαθούσε να την φέρει στην κοινότητα της. Ίσως μάθουμε στα επόμενα επεισόδια που βρίσκεται η Maggie.Αυτός είναι ένας άσχημος τρόπος για να αποχωρήσει ένας χαρακτήρας που είναι στην σειρά από την 2η σεζόν, δηλαδή να μην υπάρχει κάποια ένδειξη πως αποχωρεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο.  Τουλάχιστον, η Maggie "πήρε" μια ολοκλήρωση στο 5ο επεισόδιο, όταν επιτέλους είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο του συζύγου της, τον Negan. Αρχικά, εκείνη πήγε στην Alexandria με σκοπό να τον σκοτώσει, όμως βλέποντας πως είχε καταντήσει, κατάλαβε πως είναι κάτι χειρότερο από νεκρός και έτσι τον άφησε.

Ίσως είναι ένα λογικό τέλος για την ιστορία της Maggie στην 9η σεζόν, αλλά την "μειώνει" σε έναν χαρακτήρα που ο μόνος της στόχος είναι η εκδίκηση παρά η σωστή διοίκηση του Hilltop ή η προστασία του γιου της. Ευτυχώς, το πρόγραμμα της Cohan θα της επιτρέψει να γυρίσει στην σειρά από την 10η σεζόν και μετά, μιας και θα ήταν απογοητευτικό αν όντως είδαμε την Maggie για τελευταία φορά!


Δημοσίευση σχολίου

 1. Πότε τελικά θα τελειώσει το σίριαλ. .. πλέον κατάντια βαρετό. ..???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπάρχει τέλος στην ιστορία. Το κόμικ βγαίνει ακόμα Οι παραγωγοί εχουν πει πως το σύμπαν του Walking Dead θα κρατήσει περίπου 10 χρόνια ακόμα. Αν το έχεις βαρεθεί, απλά μην το βλέπεις

   Διαγραφή
 2. Σε καμία δεκαετία!...Ίσως!..θα βλέπουμε τα..εγγόνια τους!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.