Ο γιος της Michonne και του Rick είναι αληθινός;Πολλά ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες ότι το μωρό που είδαμε και υποθέσαμε ότι είναι γιος του Rick με τη Michonne δεν υπάρχει πραγματικά και είναι στη φαντασία της Michonne. Ο επίσημος λογαριασμός του Walking Dead στο Twitter όμως μας επιβεβαίωσε ότι ο μικρός R.J Grimes είναι πέρα για πέρα αληθινός και είναι 5 ετών.


Μας συστήθηκε στο επεισόδιο 9x06, όταν η Magna τον είδε από το παράθυρο να τρέχει στην αγκαλιά της Michonne. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το παιδί είναι αποκύημα της φαντασίας της αφού την βλέπουμε να μιλάει μόνη σε πολλές σκηνές του επεισοδίου ή ακόμα ότι υπάρχει και δεν είναι παιδί του Rick. Τελικά ήρθε η τελική απάντηση από την σειρά αλλά και την showrunner ακόμα κι από την ίδια την Danai ότι το μωρό είναι όντως του Rick και της Michonne και είναι πραγματικό.

"Θέλαμε να δείξουμε πόσο αφοσιωμένοι ήταν ο Rick με την Michonne. Δεν ήταν παντρεμένοι όπως άλλα ζευγάρια, δεν υπήρξε πρόταση, δεν υπήρξε δαχτυλίδι κι όμως ήταν τελείως αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Είναι ένα σημάδι αφοσίωσης και αισιοδοξίας. Πίστευαν ότι μπορούσαν να φέρουν ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο ώστε να τον κάνουν καλύτερο", δηλώνει η Angela Kang, showrunner της σειράς σε συνέντευξη.

"Είναι πολύ διαφορετικό από όταν είχε μείνει έγκυος η Lori στην δεύτερη σεζόν της σειράς. Τότε όλα ήταν τόσο φρέσκα και καινούρια, ανησυχούσαν ότι το μωρό δε θα επιβίωνε. Αν έκλαιγε τι θα συνέβαινε;" συνεχίζει.

"Η Michonne και ο Rick έζησαν μια πολύ διαφορετική χρονική περίοδο. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι καθώς κάναμε casting για τον μικρό R.J. Νομίζω ο Antony, ο μικρός που πήρε τον ρόλο, είναι αξιολάτρευτος και η Danai τον λατρεύει. Η μόνη τραγωδία σε όλο αυτό είναι ότι ο Rick δεν κατάφερε να γνωρίσει αυτό το παιδί για το οποίο ήταν τόσο ενθουσιασμένοι."

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.