Οι Καλύτερες στιγμές της MichonneΕίναι μία αληθινή μαχήτρια από το πρώτο επεισόδιο που την γνωρίσαμε μας είχε εντυπωσιάσει με τις τεχνικές της στο σπαθί.Πιστεύω πως η μια καλύτερη της στιγμή στη σειρά ήταν όταν πρωτοεμφανίστηκε και βοήθησε την Andrea όταν είχε χάσει όλες της τις ελπίδες για ζωή και ήταν έτοιμη να παραδοθεί στα χέρια των Walkers. Μας εντυπωσίασε το πόσο δυνατή είναι όμως και παράλληλα ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και μια αληθινή φίλη που θα κάνει τα πάντα για σένα.

Αρχικά είδαμε κάποιες σκηνές πριν από την αποκάλυψη και είχαμε δει πως είχε μια οικογένεια και ένα παιδί τα οποία έχασε όμως έμεινε σαν μαχήτρια και πάλεψε με τον ίδιο της τον εαυτό της..O Governor ήταν ένα μεγάλο αγκάθι για την Michonne γιατί σκότωσε την καλή της φίλη Andrea.Από την αρχή είχε καταλάβει η Michonne πως πήγαινε κάτι λάθος με τον κυβερνήτη, μετά αφότου σκότωσε τη κόρη του όταν κατάλαβε πως δεν ήταν κόρη του και ήταν μια Walker έφυγε από την πόλη την οποία έμεναν ενώ παρακαλούσε και την Andrea να φύγει μαζί της όμως δεν τα κατάφερε.

Μια αγαπημένη μου στιγμή είναι όταν σκοτώνει τον κυβερνήτη όταν κάνει επίθεση στην φυλακή πήρε αυτό που του άξιζε, φήμες λένε πως δεν μισούσε κανείς τόσο πολύ τον κυβερνήτη όσο η Michonne.


Αφότου μετά την φυλακή χωρίστηκαν ήταν η Michonne o Rick και ο Carl μαζί στην επιβίωση όπου έτσι ήρθε πιο κοντά  σαν οικογένεια, έμαθαν να εμπιστεύονται ο ένας το άλλον και έτσι εξελίχθηκε μια ρομαντική σχέση ανάμεσα τους.

Αρχικά όταν γνώρισε η  Michonne τον Rick είχε της αμφιβολίες  αρχικά όμως μετά από αρκετή πορεία αγαπήθηκαν μεταξύ τους είχαν μια μοναδική χημεία ανάμεσα τους.Η Michonne αγάπησε τα παιδιά του Rick σαν και ήταν δικά της και πάντα τα προστάτευε και ακόμα τα προστατεύει, μετά το θάνατο του Carl και του Rick η Michonne θα είναι υπέροχη και μια προστατευτική μητέρα στην Τζούντιθ.Η Αλεξάνδρια ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους για το λόγο  του ότι ήταν μία νέα ελπίδα πως ο πολιτισμός δεν έχει χαθεί ακόμα,η Michonne είχε βρει μία ελπίδα μέσα της πως όλα αυτά έχουν τελειώσει και πως πλέον είναι ασφαλής , σε αυτή τη σκηνή την βλέπουμε να βάζει πάνω στο τοίχο το αγαπημένο της σπαθί το οποίο μας έχει απόδειξη της δεξιοτεχνίες της με αυτό το σπαθί και πως είναι ανίκητη

Όμως μετά την αναστάτωση με τον Pete είχε καταλάβει πως όλα αυτά θα γίνουν τρόπο ζωής και πως ο τρόπος για να επιβιώσει και να κρατήσουν τα άτομα που αγαπούν ασφαλής είναι να πολεμάνε άρα η Michonne και η κατάνα θα είναι πάντα ένα!!


Στη season 7 στο επεισόδιο "Rock in the Road" η Michonne με την ομάδα έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα κοπάδι από walkers,

Έτσι για να μπορέσουν να αποφύγουν και να επιβιώσουν ο μόνος τρόπος ήταν να τα σκοτώσουν όμως ήταν κάτι αδύνατο για το λόγο ήταν ένα μεγάλο κοπάδι από walkers, όμως ο έξυπνος τρόπος για να τα σκοτώσουν όλα είχαν ενώσει σύρμα πάνω σε αυτοκίνητα και έτσι πάτησαν το γκάζι με τα σκότωσαν όλα απλά με μία μικρή διαδρομή. Αυτό ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας..

Στον 8ο κύκλο και μετά την αποχώρηση του Rick έχει αναλάβει την αρχηγεία της Alexandria και έχει θεσπίσει κανόνες για όλους.. Η πορεία της προδιαγράφεται λαμπρή...


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.