Οι στιγμές που ο Rick έχασε την εμπιστοσύνη μας.


Είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας,χαίρομαι κάθε φορά που τον βλέπω στην οθόνη,ξέρω οτι νοιάζεται και θα τα κάνει όλα να δουλέψουν,αλλά Rick,φτάνει.
Πάντα βγαίνει μπροστά σαν ηγέτης και πάντα φροντίζει για το καλύτερο αλλά οι στιγμές που έχει αποδειχθεί οτι δεν είναι αρκετός,δεν είναι λίγες,ας θυμηθούμε μερικές..
1.Ο θάνατος του Shane.

Μέσα στη νύχτα,σε ένα απόμεκρο μέρος,ο Shane οδηγεί τον Rick σε ένα άνοιγμα προκειμένου να τον δολοφονήσει και να γυρίσει πίσω αυτός σαν ηγέτης και κυρίως ως πατέρας και σύζηγος στον Carl και στην Lori.
Για κακή του τύχη,όταν ο Rick προσπαθεί να τον πήσει,τα καταφέρνει,και έτσι ο Rick βρήσκει την ευκαιρία και τον σκοτώνει με ένα μαχαίρι.

2.Ο θάνατος της Lori.

Δεν θα πω πολλά,ο καλός αστυνομικός ο οποίος θα φρόντιζε για το καλό της ομάδας,τα είχε χάσει.
Το τηλέφωνο που χτύπαγε συνεχώς και ο ίδιος νόμιζε πως στην άλλη πλευρά ήταν η Lori δεν χτύπησε ποτέ.
Για μέρες,πολλές μέρες η Lori αν και νεκρή δεν έφευγε απο τις οθόνες μας,ο Rick την έβλεπε παντού.

3.Η παρέμβαση της Michonne.

Πρώτες μέρες στην Alexandria,ο Rick παίρνει με χαρά το πόστο του "αστυνομικού".
Ωστόσο,όσο πιο πολύ μένει και επικοινωνεί με τους υπόλοιπους καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν καμία σχέση με όσους είχαν συναντήσει μέχρι τώρα.
Όταν ο Rick συνειδητοποιεί ότι κανένας του δεν γνωρίζει την ζωή εκεί έξω,έχει αρχίσει να πιστεύει οτι αυτός θα του σώσει απο όλα και οτι μόνο αυτόν πρέπει να ακούνε,μόνο που το νομίζει πιο πολύ απ'οσο θα έπρεπε.
Μετά απο έναν τσακωμό με τον Pete και γεμάτος αίματα στο πρόσωπο,βγάζει όπλο και απειλεί όσους Alexandrians ήταν εκεί,τότε έρχεται η Michonne και αναγκάζεται να τον χτυπήσει ώστε να τον αφοπλήσει και να του μιλήσει λίγο αργότερα.

4.Ο λόγος ενός άντρα πρέπει να αξίζει.


Το χρησιμοποιήσε με τον Ντάρυλ στην αρχή του πολέμου,το χρησιμοποιήσε και πρίν το τέλος.
Εκεί,στο μπαράκι που μαζί με τον Morgan είχαν πέσει αιχμάλωτοι των Saviors που το έσκασαν απο το Hiltop.
O Rick τους δίνει τον λόγο του οτι αν τους αφήσουν να πολεμήσου μαζί τους την ορδή που έρχεται,θα φροντίσει ο ίδιος να μείνουν ασφαλής και ελεύθεροι στο Hiltop,οι Saviors τους πιστεύουν,και όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο τέλος.

5.Το τέλος του πολέμου.

Το τέλος του πολέμου ήρθε στο μεγαλύτερο μέρος του απο τον Eugene.
Αν δεν είχε συμβεί το σχέδιο του τότε όλα θα είχαν τελείωσει για την ομάδα μας,καθώς οι Saviors ήταν ίσως 4 φορές περισσότεροι.
Η επίσημη νίκη θα ερχόταν μόνο με τον θάνατο του Negan,ο Rick χρησιμοποιεί το ίδιο σχέδιο που έκανε με τον Shane,τον καθυσηχάζει και αμέσως μετά τον χτυπάει θανάσιμα ύπουλα με την λεπίδα που έκρυβε στο μανίκι του.


Τρελός,ύπουλος και μερικές φορές ψεύτης.
Τεράστιος ηγέτης μεν,καθόλου σταθερός δε.Από Άρης Μ.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.