Stradivarius spoilers (9.07)
Spoilers επεισοδίου 9.07


Το επεισόδιο ξεκινάει με τη Ρόσιτα να τρέχει μέσα στο δάσος, πανικόβλητη καθώς εχει ακούει τους "whisperers" .Τελικά καταρρέει απο την εξάντληση.

Πίσω στο hilltop τωρα Ο Siddiq λέει τελικά στον Michonne ότι η Maggie πήγε μαζί με τον Georgie για να την βοηθήσει να φτιαξουν μια νέα κοινότητα και ετσι μας δικαιολογούν την απουσία της απο την σειρά

Ο νέος αρχηγός του Hilltop ειναι ο Jesus πλέον αλλά δεν του αρέσει πολύ. Είναι περισσότερο επικεφαλής και η Τάρα είναι πραγματικά εκείνη που κάνει όλη τη δουλειά. Εκτός από αυτό και το γεγονός ότι ο Enid είναι τώρα ο γιατρός τους, τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει.

Η επίσκεψη της Carol στον Daryl ηταν απλα για να μας δείξουν που ζει ο Daryl μιας και ο χαρακτήρας του ηταν σχεδον εξαφανισμένος απο τον χαμό του Rick και μετα. Δεν έχουμε ενδείξεις ότι η Carol τον επισκέπτεται συχνά.

Η Michonne και το γκρουπ που συνοδεύει στο Hilltop καταφέρνουν να επιστρέψουν στο hive της Magna και εκει ανακαλύπτουν ότι όλοι οι άλλοι είναι νεκροί.

Περνάνε τη νύχτα σε ένα βιομηχανικό κτίριο. Όταν αποφασίζουν να συνεχίσουν βρίσκουν μπροστά τους το κοπάδι που επιτέθηκε στο στρατόπεδό τους. Η Michonne συνειδητοποιεί ότι είναι το ίδιο κοπάδι επειδή αναγνωρίζει το πουκάμισο του Bernie για τον οποίο μιλούσαν με την Y την προηγούμενη μέρα .


Η Michonne σκοτώνει με ηρεμία τον Bernie επειδή η Magna δεν μπορεί να το κάνει. Νωρίτερα, η Michonne είχε πει ότι δεν είχε την πρόθεση να συνοδεύσει τη Magna και τους υπόλοιπους . σε όλη τη διαδρομή προς το Hilltop, επειδή είναι απαραίτητη στην Αλεξάνδρεια. Ωστόσο, αλλάξε γνωμη οταν έμαθε πως η Rosita βρίσκεται στο Hilltop για ιατρική περίθαλψη.

Καμία αναφορά δεν γίνεται για το ατύχημα της Michonne και το τεράστιο X στην πλάτη της .

Rosita και Eugene εχουν ξεφύγει και οι δυο απο τους whisperers αλλά μαθαίνουμε ότι η Rosita άφησε τον Eugene σε έναν αχυρώνα για να μπορέσει να φέρει βοήθεια.

Σε αυτο το επεισόδιο βλέπουμε τον Daryl με νέο του σκυλάκι .Δεν είναι μόνο σύντροφος, αλλά βοηθά τον Ντάρυλ με πράγματα όπως παγίδες (παγίδες για Walkers!). Καθημερινά στέλνει το σκυλι για να ελέγξει κάθε παγίδα, και έρχεται για να ειδοποιήσει τον Daryl αν κάποιος Walker εχει πιαστεί

Ο Daryl εχει βρει αυτο το σκυλι Κολλημένο σε μια παγίδα.Ο Χένρι σώζει και τον Ντάριλ και το σκυλι . Αυτό πείθει τον Daryl να πάει στο Hilltop όπου τελικά αποφασίζει να μείνει

Στο τέλος του επεισοδίου ο Daryl, το σκυλι ο Aaron, και ο Jesus εγκαταλείπουν το Hilltop για να αναζητήσουν τον Eugene με βάση τις πληροφορίες που έδωσε η Rosita.Μικρά extras για το επεισόδιο


- Ο Daryl λεει στην Carol ότι αρχικά βγήκε εκεί για να ψάξει το σώμα του Rick. Στη συνέχεια, μετά από λίγο συνήθισε στην ιδέα και έμεινε εκει μόνος του.

- Η Carol κουρεύει τον Daryl .

- Ο Ααρών και ο Jesus έχουν μυστικές συναντήσεις έτσι ώστε ο Jesus να μπορεσει να εκπαιδεύσει τον Ααρών.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

 1. Λίγο βιαστικά μάλλον γράφτηκε το άρθρο και έχει πάρα πολλά λάθη, στα άρθρα των ονομάτων, καθώς στους περισσότερους έχετε αλλάξει το φύλο...
  "στον Michonne"
  "με τον Georgie"
  "ο Enid"
  "για τον οποίο μιλούσαν με την Y την προηγούμενη μέρα" (ποιά είναι η Υ;;;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.