Οι Whisperers θα φέρουν πολλές ανατροπές
Στο 7ο επεισόδιο της σειράς επιτέλους οι whisperers έκαναν την εμφάνιση που τόσο περιμέναμε να ταρακουνήσει και πάλι το έδαφος. Η εμφάνιση αυτή. φυσικά, δεν έδωσε απαντήσεις παρά μόνο ερωτήσεις: από που έρχονται, γιατί δεν είχαν εμφανιστεί τόσο καιρό γιατί κυνηγούσαν τον Eugene και την Rosita και πολλές άλλες.


Σίγουρα περιμένουμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους whisperers, και να μας λυθούν κάποιες απορίες, αφού η Angela Kang δήλωσε ότι όλα θα αποκαλυφθούν πολύ σύντομα.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Οι whisperers είναι ένα μέρος της ιστορίας που εκτυλίσσεται στην 9η σεζόν. Σίγουρα περιμένουμε πολλές ανατροπές, αφού με τις πράξεις τους θα ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας.  όμως στο 8ο επεισόδιο θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις."


Μία από τις αποκαλύψεις που πρόδωσε ο Josh McDermitt είναι ότι ο Eugene θα καταφέρει να ξεφύγει από τους whisperers, παρ' όλες τις δυσκολίες, αφού καταφέρνει να κατανοήσει πώς είναι δυνατόν να μιλάνε αλλά και να κινούνται πιο γρήγορα μαθαίνοντας έτσι πως λειτουργούν και εμποδίζοντάς τους.
Ο Josh Mcdermitt δήλωσε ακόμα ότι οι whisperers είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ στη σειρά επειδή είναι κάτι τελείως άγνωστο, αλλά και επειδή θα απειλήσουν τη ζωή πολλών πρωταγωνιστών. 


Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για τη νέα απειλή προέρχονται από τα comics και είναι ότι αποτελείται από μία ομάδα επιζώντων οι οποίοι κυκλοφορούν φορώντας δέρματα από ζόμπι. Στο παρελθόν έχουμε δει πολλούς να χρησιμοποιούν το ίδιο κόλπο για να ξεφύγουν από δύσκολες καταστάσεις όμως ποτέ περισσότερο από όσο χρειαζόταν αφού το θεωρούσαν αφόρητο. Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.