Ο Tom Payne μιλάει για την έξοδό του από τη σειρά.

Στο mid-season finale της 9ης σεζόν αποχαιρετίσαμε έναν πολύ αγαπημένο χαρακτήρα του κοινού. Ο Tom Payne και ο χαρακτήρας του Jesus έκαναν μια δραματική αλλά παράλληλα κι εντυπωσιακή έξοδο. Όμως τι λέει ο ηθοποιός για το παρασκήνιο αυτής της αποχώρησης;

"Όταν μου τηλεφώνησε η Angela για να μου ανακοινώσει τον θάνατο του χαρακτήρα μου, έχασα την κλήση στην αρχή. Αργότερα, μιλώντας με την κοπέλα μου το θυμήθηκα και της είπα, 'Ααα με πήρε η Angela, μάλλον είναι το γνωστό τηλεφώνημα, χαχαχα', κι αμέσως την κάλεσα και όντως, ήταν. Ήμουν λίγο απογοητευμένος με αυτά που έκανα στη σειρά και είχα βαρεθεί κάπως. Αν δεν μου έδιναν κάτι, ήμουν σχετικά έτοιμος να φύγω και όταν με κάλεσε η Angela ήμουν αρκετά χαλαρός. "


"Είχα μια μόνο επιθυμία για την έξοδο του χαρακτήρα μου κι αυτή ήταν να το κάνουμε πολύ θεαματικά γιατί είναι ένας σκληρός χαρακτήρας. Αν επρόκειτο να αποχωρήσει, θα το κάνει με πολύ θεαματικό τρόπο, με αρκετούς ανθρώπους και θα είναι μεγάλη έκπληξη, το οποίο και ήταν. Ο Jesus σκότωσε μια ντουζίνα ζόμπι πριν τον σκοτώσει ο Whisperer και πραγματικά το λάτρεψα. Πεθαίνει με αυτόν τον τρομακτικό τρόπο, ήταν τόσο απλό για εκείνον απλά να σκοτώσει τα ζόμπι που έφτασε να το απολαμβάνει. Μέχρι που κατάλαβε, 'Ωχ, όχι. Τώρα πέθανα!'. Το μόνο που ήθελα πάντα ήταν να έχω μια ωραία ιστορία να πω και να είμαι μέρος  σοκαριστικών στιγμών. Το προτιμώ από το να κάθομαι απλά στο Hilltop για μερικά ακόμα χρόνια. "


"Ήταν πολύ ωραίο το να δουλέψω με άλλους ηθοποιούς, μετά από τρία χρόνια στη σειρά, έχω δουλέψει λίγο πιο πολύ με την Lauren Cohan, με τον Xander Berkeley, την Katelyn Nacon, τη Sonequa Martin-Green. Τώρα ήταν ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Josh McDermott, τον Ross Marquand και τον Norman Reedus."


"Η απόφαση της αποχώρησής μου πάντως πάρθηκε από κοινού με την παραγωγή. Ήξεραν ότι δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος κι αφού κάποιος έπρεπε να πεθάνει, τους είπα, 'Ας είμαι εγώ!'. Υπάρχουν τόσοι πολλοί χαρακτήρες στη σειρά που είναι πολύ δύσκολο να έχουν όλοι προβολή και το κατανοώ απόλυτα. Αυτό πρέπει να κατανοήσουν και οι fans και να μην κάνουν επίθεση μετά από αυτό το γεγονός. Ξέρω ότι μιλάμε για έναν πολύ αγαπητό χαρακτήρα στα comics αλλά νομίζω δεν πήρε το στόρι που ήταν αναμενόμενο. Ο Jesus έχει μια σκηνή μάχης με τον Negan στα comics όπου πιάνει μια χειροβομβίδα που πετάνε οι Saviors και τους την πετάει πίσω, κίνηση πολύ θεαματική. Θα ήθελα να το είχα κάνει αυτό. Ένιωθα λίγο στο περιθώριο. 
Τέλος, ξέρω ότι υπήρξαν αναπάντητα ερωτήματα όσων αφορά τη σχέση του Jesus με τον Aaron και νομίζω ότι είναι το μοναδικό σημείο που είναι άδικο για το κοινό. Υπήρξε μια υπόνοια ότι θα κινηθούν προς το στόρι των comics όπου αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι, αλλά δεν υπήρξε χρόνος για να αναπτυχθεί. Προς το παρόν μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι."


"Ήταν όλοι πολύ καλοί μαζί μου και μου έδωσαν ένα ωραίο τέλος. Συνειδητοποίησα ότι ο χαρακτήρας μου ήταν αυτός που εισήγαγε του Saviors και τώρα και τους Whisperers. Οπότε μπορώ να πω ότι έχω δύο μεγάλες στιγμές στη σειρά."

Παράλληλα η showrunner, Angela Kang σχολιάζει για την αποχώρηση του Tom:

"Είχαμε ξεκινήσει να το σχεδιάζουμε στην αρχή της σεζόν. Ξέραμε ότι έπρεπε να γίνει κάτι αξιομνημόνευτο στην αρχή της ιστορίας των Whisperers. Θέλαμε να είναι κάτι που θα επηρεάσει άμεσα το Hilltop, ένας χαρακτήρας που μετρούσε. Το Hilltop ήδη περνάει κρίση στην αρχηγία του αλλά βλέπουμε ότι κάποιοι χαρακτήρες υψώνουν ανάστημα και γίνονται μέρος αυτού που συμβαίνει στις διάφορες κοινότητες. Κάθε κοινότητα έχει τα δικά της προβλήματα, η Alexandria είναι κάπως απομονωμένη, το Kingdom έχει προβλήματα να ορθοποδήσει. Έτσι, έμεινε το Hilltop με τα προβλήματα αρχηγίας. Πάντως οι Whisperers είναι ένα τρομακτικό γκρουπ. Μάθαμε ότι είναι άνθρωποι με μια ιδιαίτερη φιλοσοφία, διαφορετική από όσα είχαμε δει στη σειρά μέχρι σήμερα."


Όσο κι αν μας λυπεί η αποχώρηση του Tom, είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάει εξαιρετικά από'δω και πέρα. Μάλιστα, προς το παρόν θα κρατήσει την κόμμωση και το γένι του Jesus μήπως του ανοίξουν κάποιες πόρτες παραπάνω!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.