Οι Top 4 σκηνές του 9.05
Αρχικά το 5ο επεισόδιο της σειρας ήταν ένα απο τα πιο σημαντικά επεισόδια λόγο του ότι αποχώρησε ένας απο τους πίο σημαντικούς χαρακτήρες.Βλέπουμε τον Rick στο επεισόδιο αρκέτα τραυματισμένο με αποτέλεσμα να χάνει συνέχεια τις αισθήσεις του και έτσι έχει συνέχεια παραισθήσεις μια απο αυτές ηταν ο πολυ αγαπημένος Hershel.

1. Η επιστροφή του Hershel

Σε αυτη τη σκηνή βλέπουμε το Rick απογοητευμένο με τον ευατό του και απολογείται για το ότι δεν κατάφερε να σώσει την οικογένεια του και να κρατήσει τους πάντες ασφαλείς, όμως ο Hershel τον αφήνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα πως ξέρει πως ήταν δύσκολη η κατάσταση και πως πέρασε δύσκολα και θα πρέπει να πολεμήσει για την καινούργια του οικογένεια.

2.Η συνάντηση Maggie-Negan

Στη συνέχεια βλέπουμε πως η Maggie πάει αποφασισμένη και εξοργισμένη για εκδίκηση στον Negan, παρακαλάει την Michonne να την αφήσει να μπει στην φυλακή για τιμή του Glenn και για όλα όσα συνέβησαν όμως αυτο που αντίκρισε δεν ήταν αυτό που ήθελε είδε έναν διαφορετικό Negan και ίσως ενα αλλο άνθρωπο ο όποιος την παρακαλούσε για έλεος έτσι ώστε να τον σκοτώσει και να πάει κοντά στην Lucille την πρώην γυναίκα του με την οποία δεν μπορει να ζεί άλλο μακριά  της. Η Maggie μετά απο όλο αυτό θεώρησε πως η καλύτερη εκδίκηση ήταν να τον αφήσει στην φυλάκη κλείσμενο όπου εκει μέσα έχανε τον ίδιο του τον ευατό και πως σίγουρα δεν θα ξανα έβρισκε ξανά τον ίδιο Negan όπου ήταν παλία.

3.Ο χαμός του Rick 

Ο Rick αποφασισμένος  πως οδεύει προς το τέλος οι ομάδα προσπαθεί να τον σώσουν απο τους Walkers όμως ο Rick παίρνει την δικία του απόφαση για να μην βάλει τους άλλους σε κίνδυνο και πυροβολάει τα πυρομαχικά έτσι ώστε να πέσουν όλα στο ποτάμι. Η Michonne θέλει να τρέξει στο πλάι του συντρόφου της απελπισμένη με τα δάκρυα να πέφτουν σαν ποτάμι η Maggie να την παίρνει αγκαλία έτσι ώστε να δείξει την συμπαραστασή της σε αυτήν όπως και η Carol, όπως συγκινημένος ήταν ο Daryl γιατί έχασε αλλον έναν αδελφό.

4.Η γνωριμία με την Judith ! 


Τέλος μετα την αποχώρηση του Rick αρχίζει μια νέα ενδιαφέρον ιστορία χρόνια μετα όπου η μικρή Judith πλέον μεγάλωσε και μπορεί να επιβιώσει απο μόνη της πλέον.Την βλέπουμε με όπλα στην πλάτη της και να προσπαθεί να βοηθήσει και να δείξει ένα έλεος σε όλη αυτη τη δύσκολη κατάσταση στους επίζωντες.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.