Οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες στο TWD Universe .Το The Walking Dead είναι ένα τηλεοπτικό Franchise που συνεχώς αναπτύσεται. Comic , σειρές και παιχνίδια μας έχουν προσφέρει αρκετες ιστορίες για να μπορούμε πλέον να μιλάμε για ένα φανταστικό σύμπαν χτισμένο στον κόσμο της αποκάλυψης . Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια με το Comic και από τότε το όνομα του Walking Dead συνεχώς μεγαλώνει με δύο σειρές (The Walking Dead/Fear The Walking Dead ) αρκετά παιχνίδια και τις ανερχόμενες ταινίες που θα εξερευνήσουν παραπάνω αυτό το σύμπαν αποφάσισα να κάνω ένα θέμα με τους δικούς μου αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτό το Franchise.  Παρακάτω θα προσπαθήσω να βάλω σε μια σειρά τους 10 αγαπημένους μου χαρακτήρες στον φανταστικό κόσμο του Walking Dead και θα κάνω και μια μικρή περιγραφή τών λόγων που μπαίνουν στην λίστα. (Δεν θα περιέχει Spoiler ) .
 
13.Andrea (Comic Version) 

 
Το Comic Version της Andrea είναι ένας από τους λόγους που εύχομαι η σειρά να ακολουθούσε μερικές φορές πιστότερα το Comic του. Υπέροχη μαχητρια , πολύ ικανή στο σημάδι έχει περάσει τα πάνδεινα και γίνεται όλο και δυνατότερη. Στο κόμικ καταλήγει ζευγάρι με τον Rick και μαζί του διοικεί την Alexandria. Το ποσό Badass είναι αρκεί για να την βάλω στην λίστα μου ! 

12.Deanna Monroe (TWD) 

Ελπίζω να κατάλαβες μόλις πως αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη λίστα αγαπημένων χαρακτήρων.  Η Deanna ήταν μια από τις  αγαπημένες μου προσθήκες στην σειρά που δεν υπήρχαν στο Comic. Η εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους και το όραμα της για πολιτισμό ήταν αυτά που ξεκίνησαν όσα βλέπουμε τώρα ! Η Alexandria ήταν δικό της έργο και το γεγονός ότι επέτρεψε στην ομάδα μας να ζήσει εκεί την βάζουν στην λίστα μου.  Κατά τα άλλα ικανή στην μάχη δεν μπορώ να πω πως ήταν αλλά η εξυπνάδα της δίνει μια άλλη εκδοχή στα ήδη ηγετών που βλέπουμε .

11.Victor Strand (FearTWD) 

 
Ο Strand είναι ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας για τα δεδομένα του Walking Dead . Οι προθέσεις του ποτέ δεν είναι ξεκάθαρες και πότε δεν ξέρεις αν θα σε προδώσει. Βάζει πάνω από όλα την δική του ασφάλεια και πάντα θα βρει τα κατάλληλα λόγια για να τον βγάλουν από μια δυσκολη κατάσταση . Μπορεί να μην είναι ο συνηθισμένος άνθρωπος που θα αγαπάμε αλλά αυτή η εναλλακτική οπτική που δίνει στον τρόπο επιβίωσης τον καθιστά αρκετά ενδιαφέρον σαν χαρακτήρα και χαίρεσαι να τον βλέπεις να σκαρώνει την επόμενη κίνηση του.  Αυτά και η τεράστια αγάπη του για το ποτό τον βάζουν στην λίστα μου !

10.Jadis/Anne 

 
Η γυναίκα μυστήριο.  Πραγματικά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το πιο είναι πραγματικά το όνομα της . Προσωπικά την λάτρεψα από την πρώτη της εμφάνιση η κουλτούρα που είχε δημιουργήσει στην χωματερή μου κίνησαν το ενδιαφέρον .Άτομο που δεν λέει πολλά άλλα ακόμα και όταν λέει δεν ξέρεις τι εννοεί. Ο τρόπος που επικοινωνούσε με την ομάδα της μπερδεύει τους πάντες γύρω της και κανείς δεν μπορούσε να την διαβάσει. Στα συν μπαίνουν το γεγονός ότι έχει ένα ελικόπτερο για πάρτη της και η υποκριτική της Pollyanna McIntosh που μερικές φορές έλεγε πράγματα μόνο με το πρόσωπο της.

9. Alicia Clark (FearTWD) 

 
Ίσως αν έκανα αυτό το θέμα 2 χρόνια πριν η Alicia να μην ήταν σε αυτήν την λίστα.  Ο χαρακτήρας της ξεκίνησε ως ενα κορίτσι λυκείου που πήγαινε όπου πάει το κύμα και εξελίχθηκε τόσο καλά που πλέον θα μπορούσαμε να την δούμε και σαν πρωταγωνίστρια.  Θα μπορούσε εύκολα να πει κανείς πως είναι μια φλόγα ικανή να κάψει όποιον μπει στον δρόμο της  . Ωστόσο η Alicia έχει καταφέρει να αποδείξει πως έχει την κρίση του να συγχωρεί ακόμα και σε καταστάσεις που κανείς δεν θα την κατηγορούσε αν ξεπερνούσε τα όρια !

8. Hershel Green (TWD)


Ίσως ο πιο καλόκαρδος χαρακτήρας που θα περάσει ποτέ από την σειρά μας . Η φιγούρα του τόσο σοφή και ευγενική.  Πάντα εκεί για την ομάδα του να αποτελεί την φωνή της λογικής . Ένας τόσο καλός χαρακτήρας πού με τις συμβουλές του έχει βοηθήσει άλλους χαρακτήρες να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.  Το ποσό ανθρώπινος ήταν και το γεγονός ότι ο Scott Wilson έκανε τρομερή δουλειά στην απεικόνιση του χαρακτήρα εύκολα κλέβει μια θέση στην λίστα μου αλλά και στην καρδιά μου .


7.Maggie Rhee 

 
Η πορεία της μόνο ανοδική μπορεί να χαρακτηριστεί.  Η Maggie έχει χάσει τα πάντα και ακόμα καταφέρνει να βρει λόγους για να ζει.  Την γνωρίσαμε σαν ένα κοριτσοπουλο που ζούσε στην φάρμα με τον μπαμπά της και πλέον με δύναμη και αποφασιστικότητα διοικεί το Hilltop.
 
6.Negan (Comic Version)


Ο Negan είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και στην σειρά αλλά και στο Comic . Ένας από τους καλύτερους Villain που έχουμε δει ποτέ . Σαν χαρακτήρας είναι καλογραμμένος και βγάζει μια απόλυτη λογική σε αυτά που λέει μέσα από την απόλυτη παράνοια ! Αγαπώ εξίσου και την τηλεοπτική μεταφορά του χαρακτηρα χάρις της απίστευτης ερμηνείας του Jeffrey Dean Morgan ωστόσο στην λίστα βάζω το Comic Version λόγο της αυξημένης ομοτητας που προσφέρει στον αναγνώστη !

5.Glenn (TWD) 

 
Τι να πρώτο πούμε για τον Glenn . Καλός ! Δίκαιος ! Θα θυσιαζόταν για οποιαδήποτε από την ομάδα του και δεν θα τον ένοιαζε καθόλου.  Τρανό παράδειγμα το πώς ρίσκαρε για να σώσει
τον Rick ενώ δεν τον ήξερε καν.  Μια πράξη που τα ξεκίνησε όλα !

4. Clementine (Video Game) 

 
Το παιχνίδι της Telltale που εξελίσσεται στο σύμπαν του TWD σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις εσύ την πορεία και την εξέλιξη των χαρακτήρων και της ιστορίας.  Την Clementine την γνωρίζεις από το πρώτο κιόλας παιχνίδι που είναι ένα μικρό παιδί και καθώς η ιστορία της ολοκληρώνεται είναι ολόκληρη γυναίκα.  Η ευκαιρία και η εμπειρία που σου δίνουν αυτά τα παιχνίδια είναι μοναδική καθώς μπορείς να διαμορφώσεις την εξέλιξη των πραγμάτων . Αν δεν έχεις παίξει τα συγκεκριμένα παιχνίδια η  Clementine θα μπει στην καρδιά σου και η ασφάλεια της θα γίνει προτεραιότητα σου !
 
3. Daryl Dixon (TWD)

 
Απλά μοναδικός . Ο χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της σειράς . O Daryl είναι χαρακτήρας που προτιμάει τις πράξεις και όχι τα λόγια. Νοιάζεται για την ομάδα του αλλά το σκοτεινό παρελθόν του και όσα έχει περάσει δεν τον αφήνουν να εκφραστεί . Κρύβει τα συναισθήματα του αλλά πάντα βοηθάει τους άλλους.Ακόμα και άγνωστους . Πιστός στον σκοπό του δεν θα διστάσει να κάνει το οτιδήποτε για να δώσει την ευτυχία στους ανθρώπους του .
 
2.Madison Clark (FearTWD) 

 
Ηγέτης . Ψυχρή. Αποφασιστική. Ατρόμητη. Προστατευτική. Μητέρα . Αδίστακτη. Βάλτα όλα αυτά σε έναν άνθρωπο και θα βγάλεις την Madison Clark μια υπερπροστατευτική μητέρα που αναλαμβάνει την ηγεσία της ομάδας του FearTWD όταν όλα πάνε στραβά.  Μπορεί πολύ εύκολα να διαβάσει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω της ενώ δεν αποκαλύπτει όσα σχεδιάζει. Δεν φοβάται να ξεπεράσει τα όρια όταν πρόκειται για το καλό της ομάδας της και απλά την λατρεύω δεν θα πω αλλά !
 
1. Carol Pelletier (TWD)Ο χαρακτήρας με την μεγαλύτερη και καλύτερη ανάπτυξη στην σειρά . Η Carol εξελίχθηκε από μια καταπιεσμένη γυναίκα στην απόλυτη μαχητρια επιβίωσης . Πάμπολλες φορές έχει βάψει τα χέρια της με αίμα για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά . Έχει χαρακτηριστεί ως η μητέρα του Group αλλά και δύναμη της φύσης από τον ίδιο τον Rick ! Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ εκείνη την φορά (ποια από όλες )  που έσωσε την ομάδα μας ολομόναχη . Μετά από 9 season δικαίως έχει τον τίτλο της βασίλισσας της αποκάλυψης και εγώ φωνάζω Long live the Queen ! Η υποκριτική της Melissa McBride είναι ένα  δώρο στην ανθρωπότητα ...
Αυτοί ήταν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες και είμαι σίγουρος πως πολλοί δεν θα είστε ευχαριστημένοι ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να χαλιομαστε περιμένω στα σχόλια  να μου γράψετε τους δικούς σας αγαπημένους χαρακτήρες !

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.