Πρώτες πληροφορίες για το σημάδι X
Πάρα πολλοί θεατές, αφού αποκαλύφθηκε το σημάδι "X" στην μέση του Daryl αλλά και της Michonne αναρωτήθηκαν και ανέπτυξαν θεωρίες για το τι σημαίνει, αλλά και πως προήλθε.
Ο Michael Cudlitz έδωσε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το εν λόγω σημάδι σε μία συνέντευξή του όπου είπε: "Στο σημείο που είμαστε τώρα γνωρίζουμε ότι η Michonne έχει αποστασιοποιηθεί από το Hiltop και προσπαθεί να ασχολείται αποκλειστικά με την Alexandria, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς το γιατί. Σίγουρα το σημάδι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή."


Το κοινό μέχρι τώρα γνωρίζει ότι το "X" είναι κοινό στην πλάτη της Michonne και του Daryl και ότι συνέβη κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων που εμείς δεν είδαμε, όμως πολλοί πιστεύουν ότι σχετίζεται με την Michonne και την Maggie ή και ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι χαρακτήρες που να έχουν το ίδιο σημάδι.


Ο Culditz ακόμα δήλωσε: "Σύντομα θα αποκαλυφθεί η ιστορία πίσω από το σημάδι και θα δούμε ότι εμπλέκει πολλούς χαρακτήρες που τώρα είναι αποξενωμένοι και γιατί συνέβη αυτό.  Ακόμα θα μάθουμε τι συνέβη και οδηγήθηκαν σε διαμάχη η Michonne και η Maggie αφού πριν το χρονικό άλμα παρ' όλες τις διαφορές, φαίνονταν να λειτουργούν αρμονικά."

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.